DR. IMMUN® Illóolajok

Ezeknek a csodálatos olajoknak a használata mindenekelőtt örömöt jelent, hiszen szaglószervünk közvetlen kapcsolatban áll a limbikus rendszerrel, mely a bonyolult érzelmi és magatartásbeli reakciókat, valamint az emlékezetet szabályozza. Ezáltal az illatok közvetlenül befolyásolják az idegrendszerünket, érzelmeinket, lelkiállapotunkat, továbbá kihatnak fizikai állapotunkra is.

Illatosítsa szobája levegőjét és élvezze a finom aromák gyógyerejét! Léteznek olyan kerámiák, melyekbe bele lehet önteni a kiválasztott illóolajat, majd meggyújtani az agyagedény alatt lévő gyertyácskát. Nagy előnyük ezeknek a kis tartóedényeknek, hogy nem ég meg bennük az olaj, intenzíven párologtatnak.

Amennyiben még nincs párologtatója, vagy melegebb időszakban nem szeretne gyertyát égetni, a legegyszerűbb megoldás, ha a növények öntözésekor vagy a vasaláskor használt spriccelő vizéhez ad egy kevés olajat, és azzal permetez egy keveset a szoba levegőjébe.

Kapható szekrénybe, autóba vagy a lakás bármely pontján felakasztható kicsiny kerámia-párologtató is, melyből az illóolaj fokozatosan párolog el, igen kellemes illatot biztosítva környezetében.A gyógyszertárak meg tudják rendelni termékeinket a Béres Egészségtár, valamint a Hungaropharma gyógyszer-nagykereskedésektől. A gyógynövényboltok pedig az országban található összes gyógytermék nagykereskedéstől - pl. Mediline, Herbaház!

Forgalmazó: DR. IMMUN KFT.
Kiszerelés: 10 ml
OÉTI: 3189/2007

 
________________________
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

PolarSys Honlapkészítés