Hippokratész diéta

A program verhetetlen a biztonságos, egészséges, hatékony, hosszú távú fogyás terén. A legegészségesebb étrendet testedzéssel ötvözi, biztosan nem mond csődöt! Elég ha megnézzük Angela Stokes fogyásának eredményét, mely önmagáért beszél: videó itt. További sikertörténetek olvashatók ezzel a diétával kapcsolatosan itt: we like it raw. A fogyókúrázók fogyás előtti és utáni fényképei is megtekinthetők!

Tovább...
 
Súlykontroll Béres Alexandra-módra

A Súlykontroll Program olyan átfogó életmódprogram, amelyben helyet kap a fogyókúra és az egészséges életmód kialakítása.

Tovább...
 
A vércsoport diéta

A vércsoport szerinti diéta nem a plusz kilók leadását célozza meg, hanem az egészségesebb táplálkozást, ennek ellenére ma már sokan bevált módszerként kezelik.

Tovább...
 
Hogyan működik a Turbó Diéta® ?

A Turbó Diéta® egy német orvos által - magyar recept alapján - kifejlesztett módszer, melynek segítségével elérhető az egészséges súlycsökkenés, csökkenthetők a túlsúly okozta káros egészségügyi hatások: a magas vérnyomás, cukorbetegség, magas koleszterinszint.

Tovább...
 
Norbi update diéta

A Norbi update diéta lényege, hogy az ételeket 3 kategóriába sorolja, amelyeket kategória alapján megmondja, hogy mikor fogyaszthatunk:

Tovább...
 
90 napos diéta

A nagysikerű 90 napos népszerűségének titka valószínűleg az, hogy tényleg működik, valamint teljes mértékben betartható, pocakbarát.

Tovább...
 
Atkins diéta
Dr Robert C. Atkins 1955-ben szerezte meg orvosi diplomáját, majd évtizedek alatt több tízezer embert kezelt kardiológusként.
Tovább...
 
________________________
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

PolarSys Honlapkészítés