Szerelem, szex
A hozzászóláshoz regisztrálnia kell!

Túl korai magőmlés fiatalon - 2012-01-07 18:19 Sziasztok egy olyan kérdésem hogy 27 éves vagyok és kb 2 3 hónapja van ez az eset a túl korai magömlés. elötte soha nem volt semmi ilyesféle gondom akár 5 óra egyhuzamba de általában minimum 1, másfél óra. A segítségeteket kérem mert teljesen megvagyok lepődve a testemen hogy hogy ezt csinálja,ez biztosan nem normális dolog 27 évesen. Minden érdekel amivel rendbe lehetne hozni ezt a dolgot,szörnyű érzés nagyon!
  |
- 2013-09-20 15:07 Üdv! Szerintem orvoshoz kellene fordulnod! Itt, ezen az oldalon: http://www.docplanner.hu/borgyogyasz/pecs találsz nagyszerű orvosokat akik tudnak segíteni! Van itt urológus, nőgyógyász, proktológus és még bőrgyógyász pécs is akik szívesen segítenek a problémádon! Nézz be és keress megfelelő orvost!
  |
- 2013-09-20 15:08 Üdv! Szerintem orvoshoz kellene fordulnod! Itt, ezen az oldalon: http://www.docplanner.hu/borgyogyasz/pecs találsz nagyszerű orvosokat akik tudnak segíteni! Van itt urológus, nőgyógyász, proktológus és még bőrgyógyász pécs is akik szívesen segítenek a problémádon! Nézz be és keress megfelelő orvost!
  |
________________________
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

PolarSys Honlapkészítés