DR. IMMUN® Csalán Hajcsepp
100%-ban természetes!


A csalánt évszázadok óta alkalmazzák a hajápolás területén, korpásodás, túlzott hajzsírosodás és enyhébb típusú hajhullás esetén, így hatékonyságát széleskörűen igazolják népgyógyászati és szakirodalmi adatok.
Milyen összetevőkből áll a készítmény?
Csalán levél és csalán gyökér megfelelő arányú alkoholos kivonata.


Milyen hatóanyagokat tartalmaz a termék, és milyen hatása van a hajas fejbőrre?
Magas vitamin, ásványianyag és nyomelem tartalma miatt erősíti a hajhagymákat. A csalán hatóanyagai serkentik a haj növekedését és a fejbőr vérkeringését. Használatával a haj dúsabbá válik, a hajszálak erősebbé válnak.

Erőteljes hajhullás és korpásodás esetén a DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajszesz alkalmazását javasoljuk.


Alkalmazási mód:
A szokásos hajápolási módszerek mellett kiegészítő jelleggel ajánlott a rendszeres alkalmazása. Csepegtessünk 30-40 csalán hajcseppet, a haj szétválasztását követően közvetlenül a fejbőrre, majd körkörös mozdulatokkal óvatosan masszírozzuk be. A kívánt hatás elérése érdekében javasolt a kúraszerűen alkalmazás 2 – 3 naponként 1 – 2 hónapig.

A hajcsepp kellemes, gyógynövényes illatú, nem lesz zsíros tőle a haj, ezért kezelés után nem szükséges lemosni. A frizura megmarad. Hajmosás estén érdemes a cseppeket a már tiszta, félszáraz fejbőrre felvinni.


Amennyiben az Ön által felkeresett gyógyszertárban még nincs jelen a termékünk, esetleg nem ismerik, ne adja fel! Csak kérje meg a gyógyszertárost, hogy rendeljék meg a Béres Egészségtár, vagy a Hungaropharma gyógyszer-nagykereskedésektől a termékeket, mert onnan bármikor beszerezhetők! A rendelést 1-2 napon belül teljesítik, és Önnek nem kell több pénzt fizetnie a kért készítményekért! A gyógynövényboltok pedig az országban található összes gyógytermék nagykereskedéstől meg tudják rendelni - pl. Mediline, Herbaház - natúrkozmetikumainkat!

Tárolás: Szobahőmérsékleten (15-25 °C), fénytől védve.

Ajánlott fogyasztói ár: 1250 Ft.

Szavatossági idő: 2 év

 
________________________
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

PolarSys Honlapkészítés