DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajcseppek
hajhullás, korpásodás ellen


(A készítmény korábbi elnevezése: hajszesz volt.)
A készítmény 25 gyógynövény kivonatának aktív összetevőivel táplálja, erősíti és regenerálja a hajhagymákat valamint csökkenti a hajhullást. Stimulálja az új hajszálak növekedését, elősegítik a fejbőr regenerálódását. A hajkúra tehát egy komplex regenerálódást tesz lehetővé a fejbőr és a hajhagymák számára.


TV-riportot és vásárlóinkkal készült riportokat tekinthet meg termékeink hatásosságával kapcsolatosan a következő linkre kattintva: Riportfilmek

www.hajhullas.info.hu

Mi indokolja a használatát? 1. Az egyoldalú táplálkozás, felszívódási zavarok valamint különböző betegségek miatt a hajgyökerek táplálékhiánya hajhulláshoz vezethet. A DR. IMMUN® Hajcseppek 25 gyógynövény kivonatának aktív összetevőivel táplálja a hajhagymákat és elősegíti regenerálódásukat.
 2. Vegyi anyagokból álló modern hajápolásunk, pl. dauer, hajfestés, következtében hajhagymáink könnyen károsodhatnak.
 3. Az életünk előrehaladtával a hormonális változások férfiaknál és nőknél egyaránt a hajszálak gyengülését okozhatják. A DR. IMMUN® Hajcseppek és Hajápoló olaj különleges és egyedi összetételének köszönhetően, rendszeres alkalmazása által ellenállóbbá teszi a hajhagymákat és a fejbőrt a különböző külső és belső károsító hatásokkal szemben egyaránt!


 4. Hogyan képes erre?

  A DR. IMMUN® Hajcseppek 24 gyógynövény és Aloe vera alkoholos-vizes kivonata! A készítmény a haj számára számos hasznos, aktív gyógynövényi összetevőt tartalmaz, melyek erősítik és táplálják a hajhagymákat, stimulálják az új hajszálak növekedését, javul a fejbőr vérkeringése és anyagcseréje, ami elősegíti regenerálódását. 100%-ban természetes, mentes bárminemű mesterséges illat-, színező és tartósító anyagtól!

  Cégünk az évezredes tudáson alapuló recepteket továbbfejlesztette, majd ötvözte a mai korszerű és kíméletes gyártási technológiával. Ennek eredményeként egy rendkívül hatékony, egyedi és professzionális termékcsalád előállítása vált lehetővé.  Alkalmazás:

  Hajhullás, korpásodás, zsírosodás esetén: Eleinte érdemes nagyobb dózis által feltölteni hajhagymáinkat tápanyagokkal. Csepegtessünk 5 ml hajcseppet az egész fejbőrre, naponta 1 alkalommal, vagy 2 ml-t 2-3 alkalommal. 1ml =20 csepp. Majd masszírozzuk be körkörösen. A tünetek csökkenésekor naponta 1 alkalommal 2 ml ajánlott a fejbőr egészére. A kúra ideje 3 hónap.
  Krónikus hajhullás, hajritkulás esetén a mindennapos kezelésekre akár 8 hónapig is szükség lehet a teljes regenerálódás eléréséhez.
  Hajkondícionálás, roborálás:
  hetente 1-2 alkalommal 5 ml hajcseppel.
  Hatás fenntartás:
  Az eredmény fenntartása érdekében ajánlott heti 1-2 alkalommal 5 ml hajszesz használata.
  A hajcseppek használat után nem kell lemosni, a frizura megmarad. Festett hajra is alkalmazható.
  Kellemes gyógynövényes illata elősegíti a mindennapos használatát. Ne felejtsük a regenerálódás egy folyamat, nem egy-két aktus eredménye. Az Ön részéről már csak kitartó, türelmes kezelésekre van szükség a várt eredmény eléréséhez!

  A teljesen elhalt, inaktív hajhagymákra a készítménynek nincs hatása.


  Termékeinket megtalálja a gyógynövényboltokban, gyógyszertárakban és fodrászánál! WebShop-unk által azonban közvetlenül tőlünk is megrendelheti!


  Amennyiben az Ön által felkeresett gyógyszertárban még nincs jelen a termékünk, esetleg nem ismerik, ne adja fel! Bátran világosítsa fel a gyógyszertárost, hogy a DR. IMMUN termékek kaphatók a Béres és a Hungaropharma gyógyszer-nagykereskedéseknél. Majd kérje meg a gyógyszertárost, hogy rendeljék meg az Ön által kiválasztott termékeket valamelyik nagykereskedéstől a kettő közül. A nagyobb gyógyszertárak ugyanis szinte mind üzleti kapcsolatban állnak a Béres gyógyszer-nagykereskedésssel! A rendelést 1-2 napon belül teljesítik, és Önnek nem kell több pénzt fizetnie a kért készítményekért! A gyógynövényboltok pedig az országban található összes gyógytermék nagykereskedéstől meg tudják rendelni - pl. Mediline, Herbaház - natúrkozmetikumainkat!

  A DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajcseppek
  Fogyasztói ára:
  2550 Ft.
  Tárolás:
  Hűvös helyen, fénytől és sugárzó hőtől védve tárolandó.
  Összetétel:
  24 gyógynövény és Aloe Vera alkoholos-vizes kivonata.
  Kiszerelés: 50ml
  Gyártó/Forgalmazó: DR. IMMUN KFT.
 
________________________
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

PolarSys Honlapkészítés