HajápolásDR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajcseppek hajhullás,korpásodás ellen

A készítmény 25 gyógynövény kivonatának aktív összetevőivel táplálja, erősíti és regenerálja a hajhagymákat valamint csökkenti a hajhullást. Stimulálja az új hajszálak növekedését, elősegítik a fejbőr regenerálódását. A hajkúra tehát egy komplex regenerálódást tesz lehetővé a fejbőr és a hajhagymák számára.www.hajhullas.info.hu

TV-riportot és vásárlóinkkal készült riportokat tekinthet meg termékeink hatásosságával kapcsolatosan a következő linkre kattintva: Riportfilmek.

Tovább...
 

DR. IMMUN®
25 gyógynövényes Hajsampon

hajhullás, korpásodás ellen, hajregeneráló

Tudta, hogy a hagyományos samponok színüket mesterséges anyagoktól kapják? Ezzel szemben magas minőségű termékünk különleges, aranybarna színét rendkívül gazdag gyógynövénykivonat tartalmának köszönheti! Szintetikus illatanyagot sem tartalmaz, természetes illóolaja aromaterapikus hatású!

A DR. IMMUN Hajsampon rendszeres használata által hatékonyan csökkenti a hajhullást, korpásodást és a túlzott hajzsírosodást. Aktív összetevői vitalizálják, regenerálják a hajhagymákat, stimulálják a hajnövekedést. Kíméletesen tisztító hajregeneráló készítmény.

TV-riportot, valamint vásárlóinkkal készült riportokat tekinthet meg termékeink hatásosságával kapcsolatosan a következő linkre kattintva: Riportfilmek.

Tovább...
 

DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajtápláló olaj
hajhullás, korpásodás ellen


A kiszáradt fejbőr nagyon könnyen irritálódik, viszket, míg a száraz hajszál rugalmatlan, merev, törékeny és nehezen kezelhető. A hajápoló olaj gyógynövény-kivonatának aktív összetevői és a növényi olajok által feltöltik a fejbőrt és hajszálakat, visszaadják természetes nedvességtartalmukat.

Ezáltal ellenállóbbá válik a fejbőr a külső károsító hatásokkal szemben, a hajszálak pedig visszanyerik rugalmasságukat. A hajápoló olaj a hajat dússá, rugalmassá, selymesen puhává varázsolja. A készítmény gyógynövényi összetevői
erősítik, táplálják és regenerálják a hajhagymákat.
Tovább...
 

DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajbalzsam


hajhullás, korpásodás ellen


A Hajbalzsam különleges összetételű gyógynövénykivonata kiválóan óvja és ápolja a hajszálakat. Készítményünk rendszeres használatával a haj erősebbé, fényesebbé és könnyen fésülhetővé válik. A hajkorona egészségesebb lesz, kevésbé töredezik. A hajbalzsam színe rendkívül magas kivonattartalmának köszönhető.


Tovább...
 


DR. IMMUN® Rózsa Luxus Hajsampon

hajtápláló, hajregeneráló

A virágok királynőjének csábító illatával és minőségi kivonatával


A hajsampon rendkívül finom, érzéki illatával élménnyé varázsolja a hajmosást. Belehelyeztük a vadrózsa lelkét, mert a virág szirmainak, bogyóinak és virágporának komplex kivonatát tartalmazza. A termék a színét rendkívül magas hatóanyag tartalmának köszönheti. Mesterséges színezék hozzáadása nélkül készül, így válik lehetővé a haj luxus minőségű, királynői kényeztetése.

Tovább...
 

DR. IMMUN® Ginzeng-Propolisz
Luxus Hajsampon


hajerősítő, hajregeneráló

A ginzeng, más néven életgyökér, az egyik leghatékonyabb regeneráló, sejtműködést javító gyógynövény. A propolisz illatos, balzsamszerű anyag, melyet a fák rügyeiről gyűjtenek a méhek. A kétféle esszencia együttes alkalmazásával erősebbé és egészségesebbé válhat a hajkorona. Készítményünket a rendkívül drága és bőséges kivonattartalom teszi luxus minőségűvé. Ennek köszönheti a sampon aranybarna színét és különlegesen selymes habját is! Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott.Tovább...
 


DR. IMMUN® Csalán Hajcsepp
100%-ban természetes!


A csalánt évszázadok óta alkalmazzák a hajápolás területén, korpásodás, túlzott hajzsírosodás és enyhébb típusú hajhullás esetén, így hatékonyságát széleskörűen igazolják népgyógyászati és szakirodalmi adatok.Tovább...
 
________________________
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

PolarSys Honlapkészítés