100%-ban természetes hajkozmetikumok!

Fontos ez Önnek?
Káros anyagok körülöttünk és bennünk …, sajnos következmények nélkűl nem maradhat!


Tudta, hogy a hollywoodi sztárok is natúrkozmetikumokat használnak?

A mai kozmetikai ipar sajnos vegyszereket, ásványi olajszármazékokat használ fel kozmetikumai elkészítéséhez, amelyek könnyen használható, olcsó alapanyagok; évekig tartó szavatosságot nyújtanak, és esztétikus színeket kölcsönöznek a termékeknek.

hirdetésTalán sokan nem is gondolják, hogy kozmetikumaink káros anyagai bőrünkön keresztül felszívódva bekerülnek szervezetünkbe is. Ennek eredményeképpen egyre növekszik az allergiák és bőrbetegségek száma.

A kizárólag természetes alapanyagokból, kímélő eljárással készített natúrkozmetikumok egészségesek, sokkal intenzívebben fejtik ki kedvező hatásukat hagyományos társaikkal szemben. Tiszta, természetes, megbízható alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak semmiféle mesterséges anyagot!
Beteg hajhagymáinak is vegyi anyag mentes hajápolásra van szüksége.
Miért? Mert már eleve sok méreganyag halmozódott fel fejbőrében is. Ezek a mérgek megbetegítik a hajhagymákat és blokkolják egészséges működésüket. A DR. IMMUN Hajszesz és Hajápoló olaj segít feloldani ezeket a méreganyagokat, és hatékonyan rész vesz az egészséges fejbőr helyreállításában, mely nélkülözhetetlen a hajhagymák normál működéséhez.
A gyógyszerként használt kémiai anyagok ismertté vált utó- és mellékhatásai miatt a gyógynövények ismét az érdeklődés előterébe kerülnek. Világszerte megsokasodtak azok a kutatások, amelyek a gyógynövények hatásmechanizmusainak megismerését célozzák. Ezek szerint a szervezetbe bejuttatott természetes anyagok a szervezet saját szabályozási, belső egyensúly-helyreállítási folyamatait segítik, erősítik.

A DR. IMMUN Hajszesz mindennapos használatával biztosítja a hajhagymák számára a nélkülözhetetlen tápanyagokat, a Hajápoló olajjal pedig a kiszáradt fejbőr és hajszálak újrazsírzásában segít, a méreganyagok aktív oldása mellett. A gyógynövények antibiotikus hatóanyagai fertőtlenítik a fejbőrt a kórokozóktól, a masszázs által pedig a vérkeringést is serkentjük.

Ha valakinek igazán fontos a szépség, azok a színészek.
Nagyon sok hollywoodi sztár a natúrkozmetikumokra esküszik. Nem véletlenül!

Próbálja ki Ön is 100%-ban természetes hajápoló kúránkat!
á
Hozzászólások
Keresés
A hozzászólás a regisztráció után válik lehetõvé!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
________________________
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

PolarSys Honlapkészítés