Száraz, töredezett haj ellen

A haj és a fejbőr is nagyban tükrözi a test és lélek egészségi állapotát, de minőségére hatással van sok egyéb tényező, így például a rossz táplálkozás és az egészségtelen életvitelünk.


Meg kell említeni a különböző hajfixálók és festékek használatát is. A festéshez használt ún. szőkítők, és a dauerhoz használt vegyszerek nem csak a hajszál szerkezetét roncsolják, hiszen óhatatlanul a fejbőrre is eljutnak, azon is erőteljes károsodást, kiszáradást okoznak. A túl gyakori hajmosás, a hajszárító, hajsütő használata pedig tovább fokozza a folyamatot!

hirdetésTudományos megfigyelések szerint a fejbőr kiszáradása okozza a kopaszodás mértékének növekedését napjainkban.
Gondoljuk csak végig az összefüggéseket!

1. A fejbőr kiszáradása elősegíti a kórokozók elszaporodását, így a különböző fejbőrbetegségek kialakulását, vagy kiújjulását.

2. A kiszáradt fejbőr a gyulladásos folyamatok melegágya, mely komoly veszélyt jelent a hajhagymák számára. Károsítja, de akár el is pusztíthatja őket, amely hajhulláshoz vezethet!

3. Egy szőrtüszőből életünk folyamán kb. 25 új hajszál nő ki. Amennyiben gyakran hullik a hajunk, hamar kimeríthetjük és lerövidíthetjük a hajhagymáink élettartamát, korai és végleges kopaszodást eredményezve.


Tudta, hogy az indiai, olasz, spanyol, görög, (mediterrán) népcsoportok rendszeresen kenik különböző olajokkal a hajukat? Figyelje meg, hogy milyen dús és egészséges a hajállományuk még idősebb korukban is! Ők tisztában vannak az olaj által hajra vont védőréteg fontosságával, mely segít egyensúlyban tartani a bőr mikorflóráját, ezáltal meghosszabbítva a hajhagymák élettartamát.

Tudta, hogy a természet is olajozza hajszálainkat? A faggyúmirigyek alapvetően ezt a funkciót hivatottak betölteni. A fentebb említett károsító tényezők miatt azonban már nem képesek ennek a feladatnak teljes mértékben eleget tenni, ezért van nélkülözhetetlenül szükség arra, hogy kívülről biztosítsuk az olajozást.
Haja meg fogja hálálni az ápolást!


Próbálja ki, megéri, hiszen közérzete, önbecsülése is függ hajkoronája egészségétől!

Használja ki Ön is a DR. IMMUN® Hajápoló olaj jótékony hatását, melyet tovább fokoz a 24 gyógynövény és az Aloe Vera kivonatának sok-sok tápláló hatóanyaga! Jól választ!
Hozzászólások
Keresés
A hozzászólás a regisztráció után válik lehetõvé!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
________________________
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

PolarSys Honlapkészítés