Vegyszeres kezelések és a haj

Festés, dauerolás, hajkiegyenesítés, hajlakk, hajhab, hajzselé, hajpakolások…stb. segítenek létrehozni nap mint nap az ápolt külső eléréséhez nélkülözhetetlen szép frizura megformázását.


Belegondolt már abba, hogy ezek mind szintetikus anyagok, melyek felszívódnak a fejbőrbe és a hajszálakba? Roncsoló hatásuknak egy ideig képes ellenállni az erős szálú haj, de a vékony, gyengébb haj sokkal korábban jelzi a drasztikus beavatkozás káros hatásait. A haj eltöredezik és a fejbőrrel együtt kiszárad.

hirdetésHa gyakran szereti környezetét új frizurával elkápráztatni, hajhagymái különösen nehéz helyzetben vannak. Van akiknél rövid időn belül, van akiknél hosszabb folyamat eredményeként a hajhagymák ellenálló képessége lecsökken a vegyszerek (számukra mérgek), roncsoló hatásával szemben, működésük leáll, rosszabb esetben el is pusztulnak, hajhullást előidézve.
Amennyiben az Ön hajszálai és hajhagymái is eljutottak már ebbe a fázisba, érdemes pihenőt adni a számukra, hogy regenerálódni tudjanak.
Egyébként kutatások kimutatták, hogy hosszú távon a haj rendszeres festése allergiát válthat ki, és daganatos megbetegedéseket is okozhat.

Van mód arra, hogy csökkentse az ártalmas vegyszerekkel való érintkezés mértékét. Amennyiben a 100%-ban természetes DR. IMMUN hajkúrát választja, többszörösen jól jár!
Csökkenti a szervezetébe felszívódó vegyi anyagok mennyiségét, amivel már önmagában óvja egészségét, valamint környezetét, amitől mindannyiunk élete függ.
A 24 gyógynövény és Aloe Vera kivonat a kiváló minőségű olajjal regenerálja kiszáradt hajszálait és hajhagymáit. Feltölti őket működésükhöz nélkülözhetetlen hatóanyagokkal, mellyel gyorsítja az új hajszálak növekedését.

Hozzászólások
Keresés
A hozzászólás a regisztráció után válik lehetõvé!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
________________________
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

PolarSys Honlapkészítés