Dr. Norman W. Walker

Az amerikai származású dr. Norman W. Walker élete lehet bizonyíték a kétkedők számára. Saját magát gyógyítva fedezte fel a nyers ételekben rejlő gyógyítóerőt. 99 évig élt és állítólag egy baleset okozta a halálát.

Tovább...
 
Demi Moore

A divatszakmában dolgozók után a filmvilág és a zeneipar csillagai körében is hódít az új trend: a nyers táplálkozás. Többek között. Demi Moore is rájött arra, hogy a friss paradicsom, az alma és társai nemcsak életerőt ajándékoznak, de a fölösleges kilóktól is megszabadítanak!

Tovább...
 
Dr. Ann Wigmore (1909-1994)

Dr. Ann Wigmore, a bostoni Hippokratész Gyógyító Intézet alapítója, Litvániában született 1909-ben, ahol nagymamájától eltanulta a természetes gyógyítás művészetét. Halálát baleset okozta, miután otthonában tűz keletkezett.

Tovább...
 
Jay Kordich

Amerikában csak Juiceman vagy Juice Guy néven ismerik. Fiatal korában rákbetegségből gyógyult ki a gyümölcs és zöldséglevek fogyasztása által, és ma is kitűnő egészségnek örvend!

Tovább...
 
Boutenko család

Válja, Igor, Viktória és Szergej Boutenko Oroszországból költözött az Egyesült Államokba. A nyugati életmód és táplálkozás hatására megromlott egészségi állapotuk, majd Viktória a nyerstáplálkozás segítségével fogyott le, fiát pedig cukorbetegségből gyógyította ki általa!

Tovább...
 
Alicia Silverstone

Évek óta vegetáriánus, majd a makrobiotikus táplálkozást követte, az utóbbi időben azonban a nyers ételekre esküszik!

Tovább...
 
Viktoras Kulvinskas

Szerző, előadó és élő ételekre specializálódott táplálkozásszakértő. Dr. Ann Wigmore-ral együtt a bostoni Hippokratész Egészségvédő Intézet megalapítója.

Tovább...
 
________________________
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

PolarSys Honlapkészítés