Elektro-terápia a rák gyógyítására (ECT azaz "electro cancer treatment")

A svéd Björn Nordström professzor és az osztrák dr. Rudolf Pekar érdeme ez a terápia, amit a stockholmi Karolinska Institute-nál teszteltek kb 86%-os sikerrel elsősorban a könnyen hozzáférhető daganatok és a bőrrák ellen.


hirdetésHelyi érzéstelenítés után egy pozitív töltésű platina/irídium, arany vagy ezüst elektródát szúrnak közvetlenül a daganatba és egy negatív töltésűt pedig annak közelébe 6-15 V közötti feszültséggel. Így negatív töltésű elektronok jutnak a daganatba. A jobb hatás érdekében néha kis mennyiségű kémiai reagenseket is felvisznek a bőrre, amik az áram által kiváltott "iontophoresis" (egy izzadási hatás) miatt a rákos sejtekbe jutnak. Az elektro-terápia elsődlegesen megváltoztatja a savas/lúgos pH kémhatást a daganatban és a saját szöveteinek elektrolízisét váltja ki, ugyanis a rákos szövetek sokkal érzékenyebbek az egyenáramra. A kémhatás változása de-polarizálja a rákos sejtmembránokat és ezzel a daganat lassan és enyhén roncsolódik. Másrészt úgy tűnik hogy sejt-specifikus immunitást kelt a természetes killer sejteket is aktivizálva azáltal hogy a rákos sejtek körül "hõ-sokk fehérjék" termelődnek.


Egy kép a kezelései hatékonyságáról:(Forrás: geocities.com/all_are_one.geo/hun)
)
Hozzászólások
Keresés
A hozzászólás a regisztráció után válik lehetõvé!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
________________________
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

PolarSys Honlapkészítés