Kristályterápia

Serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait, kiegyensúlyozza és fokozza az energiaszinteket.hirdetésProf. Smith
a londoni Salford egyetemen több éves kutatói munkával megállapította, hogy, mint ahogyan az univerzumban mindennek, az embereknek is saját rezgés-spektruma van. Ezek az elektromágneses rezgések irányítják a szervezetben zajló kémiai folyamatokat. Ha a szervezet károsodik, elveszíti energetikai egyensúlyát. A Kirlian-fényképezés módszerével láthatóvá tehető a kristályok energiaaurája.
A betegségeket energiagátak okozzák. A kristályterápia elméleti alapját az képezi, hogy a kő energiaaurája kölcsönhatásba lép az ember aurájával, felszívja – kioltja – a negatív energiákat, és helyreállítja az egyensúlyt.Alkalmazásuknak módja

A kristályokat a különböző testrészekre kell helyezni, hogy helyreállítsa az energiát, és serkentse a szervezet saját testi és lelki gyógyító erőit. A kövek természetesen nem tesznek csodát, de támogathatnak, kiegészíthetnek bármilyen gyógykezelést.Milyen követ válasszunk?

Sokféle kristály létezik, de azokat tartják a legjobb hatásúnak, amelyek megtörik a fényt, ezért belső fényjelenségeket produkálnak. A kristályok csúcsain keresztül áramlik az energia. Néhányuknak két csúcsa van, ezek felveszik, és továbbítják az energiát mindkét irányba egyidejűleg.Melyik kristály mire hat?


Ametiszt Általános erősítő, szabályozza a nyirokmirigyek, a hormonok működését. Fokozza az önbecsülést, javítja az intuíciót, a memóriát.
Aventurin Gyógyítja az allergiát, a bőr- és szembetegségeket, oldja a szorongást, a félelmet.
Hegyikristály Növeli az életerőt, gyógyító hatással van a szívre, a tüdőre és a vérkeringésre. Kiegyensúlyozottsággal ajándékoz meg, és javítja a kifejezőkészséget.
Hematit Segít az égési sérüléseken, jó hatással van a májra, a tüdőre, a vesékre és a vérkeringésre. Megszünteti a hisztérikus lelkiállapotot.

Holdkő
Segít a szervezet méregtelenítésében, gyógyítja a fekélyeket, javítja a kapcsolatteremtési készséget. Teliholdkor ne használjuk!
Jáspis Segíti az emésztést, erősíti az immunrendszert, az együttérzés, a megértés képességével ajándékozza meg viselőjét.
Karneol Gyógyítja az égési sérüléseket, javítja az emésztést, oldja a menstruációs görcsöket, és fokozza az életörömöt.
Macskaszem, tigrisszem Felveszi a harcot a baktériumokkal és a vírusokkal, jó az ízületi betegségekre. Általános szerencsekőnek tartják.
Obszidián Gyógyítja a gyulladásokat, a fertőzéseket, a vérszegénységet, védelmet nyújt a lelki problémák ellen.
Rózsakvarc Segít az alacsony vérnyomással és a termékenységi problémákkal küzdőknek, gyógyítja a náthát. Segít a hangulatingadozásokon, oldja a félelmet, a szorongásokat.
Türkiz Megszünteti az étvágytalanságot, emeli az alacsony vérnyomást, fokozza a vitalitást, magabiztosságot ad viselőjének.
Hozzászólások
Keresés
A hozzászólás a regisztráció után válik lehetõvé!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
________________________
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

PolarSys Honlapkészítés