Vásárlói vélemények termékeinkről:


A lentebb idézett - vásárlóink által adott - beszámolók hitelességét alá tudjuk támasztani. A bővebb adatok – teljes név, cím, telefonszám – a szerkesztőségünkben találhatók! Azon esetekben, ahol nem tüntettünk fel nevet, életkort vagy várost az értékelések mellett, kedves vásárlónk kérésére történt.

A következő linkre kattintva több riportfilmet, valamint TV-riportot is megtekinthet termékeink hatásosságáról:l:: Riportfilmek.

Nagy örömünkre szolgált, hogy vásárlóink arcukat és nevüket adva ajánlották termékeinket, mert annyira elégedettek azok hatékonyságával.


1. Barla Szabóné (Pécs) El kezdett hullani a hajam, ezért vásároltam DR. IMMUN Hajszeszt, amit rendszeresen használtam. Maximálisan elégedett vagyok a termékkel, mert nemcsak megszüntette a hajhullásom, de erősebb is lett a hajam, valamint gyorsabban nő, így sűrűbben kell fodrászhoz járnom! www.hajhullas.info.hu

2. Csilléry Beatrix (Sárbogárd, 36 éves) Hosszú a hajam, ami váratlanul el kezdett hullani, nem szerettem volna levágatni, ezért vettem DR. IMMUN Hajszeszt. Elégedett vagyok a készítménnyel, nemcsak jó illata van, és ezért jó érzés vele masszírozni a fejbőrt, hanem mert megszüntette a korpásodásomat is.Babahajszálaim nőttek, gyorsította a hajnövekedésemet. Nem kellett végül levágatnom a hajam, hanem még hosszabbra meg tudtam növeszteni.

3. Baranyi Tamásné Szílvia (Győr, 31 éves) Vékony, gyenge szálú a hajam, nehezen kezelhető, ezért kerestem valamilyen terméket hajerősítés céljából. Az interneten találtam a DR. IMMUN termékekre. Hajszeszt vásároltam, amit rendszeresen el kezdtem használni. Már egy hónap után azt tapasztaltam, hogy erősebb lett a hajam, kicsi, apró hajszálak nőttek, jó a termék, elégedett vagyok az eredménnyel.

4. Édel Zsuzsanna (Somogyszob, 42 éves) Vegyszeres hajkezelések hatására kezdett el hullani a hajam. Szerettem volna erősíteni és megállítani a hajhullást, ezért vásároltam DR. IMMUN Hajszeszt és Hajápoló olajat. A termékek használata során a hajam könnyebben kezelhetővé-, selymesen simává vált. Ennek ellenére érdekes, hogy nem maradt a Hajápoló olajtól olajos a hajam! Dúsabb hatásúvá vált, erősödött hajállományom és a halántékomon apró kis hajszálak kezdtek el nőni, nagyon jó, hatásos mind a két készítmény.

5. Deák Gáborné (Makó, 40 éves) Három gyermeket szültem, félhosszú a hajam. Amely a 3. gyermek születése után kezdett el látványosan hullani, amikor abbahagytam a szoptatást. A DR. IMMUN Hajszeszt kezdtem el használni, ami rendszeres használattal már egy hónap múlva - 1 üveg elhasználása után - először jelentősen lecsökkentette, majd elmulasztotta a hajhullásomat. Megerősödtek a hajszálaim, és idővel újra dúsulni kezdett a hajam.

6. Szabadi Terézia (Kőszeg) Rendszeresen hullott már régebb óta a hajam, mely következtében használtam szintetikus hajhullás elleni szereket. Ezek elmulasztották ugyan a hajhullásomat, de a növekvő új hajszálak rövid idő múlva kihullottak. Egy ismerősöm javasolta, hogy szintetikus hajhullás elleni szerek helyett használjak inkább 100%-ban természetes, növényi alapú szert, ezért választottam egy prospektus elolvasása után a DR. IMMUN termékeket, melyek azonnal el kezdtek hatni. Végül több üveggel használtam el, mert éreztem a hatásukat. A fodrászom és édesanyám is megjegyezte, hogy mennyivel több és egészségesebb lett a hajam. Másoknak is ajánlottam a készítményeket, és azoknak is használt. Egyébként a Hajszesz és a Hajápoló olaj használata idején semmilyen vitamint vagy egyéb hajhullás elleni gyógyszert nem szedtem.

7. Juhászné Erika (26 éves) Rendszeresen festem a hajam, ami miatt nagyon kiszáradt és nehezen fésülhetővé vált, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajápoló olajat. Nagyon elégedett vagyok vele, mert feltöltötte a hajszálaimat, elmúlt a szárazság, javult az állaga a hajamnak. Fényesebbé, simává és könnyen fésülhetővé vált.

8. Név nélkül (Beregdaróc) Pikkelysömör miatt vettem a lányomnak a DR. IMMUN Hajápoló olajat. Nagyon elégedettek voltunk a termékkel. Teljes életmódváltás mellett használt a termék, jó volt a betegség kezelésére.www.hajhullas.info.hu

9. Banda Jenőné (Budapest, 46 éves) A fiam vásárolta nekem a DR. IMMUN Hajszeszt, mert kezdett több hajam hullani a kelleténél. Kb. 2-3 hét után már tapasztaltam hajhullás csökkenését, majd a további használat teljesen elmulasztotta a problémáimat, elégedett vagyok, és mindenkinek ajánlom a terméket.

10. Név nélkül (Mélykút) Gyermekszülés utáni hajproblémáim miatt kezdtem el használni DR. IMMUN Hajszeszt. Nemcsak nagyon elvékonyodott a hajam, hanem nagyon erősen hullott is. Kb. 1 hónap használat után kezdtem észrevenni a hajam állagának a javulását. Megszünt a hajhullásom, sokkal erősebb lett a hajam, és rengeteg új kis hajszálam nőtt elöl. Még a fodrászom is megjegyezte, hogy mennyivel egészségesebb a hajam! Mivel nagyon elégedett vagyok a termékkel, már több hónapja használom rendszeresen a mindennapos hajápolás során.

11. Leposa Krisztina (Szekszárd, 29 éves) Makacs korpásodásom miatt kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajszeszt, ami kb. 2-3 hét használat után jelentős mértékben lecsökkentette a panaszaimat, meg vagyok elégedve a kezelések eredményével, így a termékkel is.

12. Simonkovics Viktória (Budapest, 30 éves) Hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, amiből 3 üveggel használtam el. Elégedett vagyok a szerrel, mert míg más termékektől ragadt a hajam, ettől nem, elmulasztotta a fejbőrviszketésemet, majd kb. 2hónapra rá teljesen elmulasztotta a hajhullásomat. A 3. üveg hajszeszt már csak a biztonság kedvéért használtam el, hogy tovább erősítsem a hajam.

13. Medvegy Tiborné (Szarvas, 47 éves) Szőkítés hatására nagyon eltöredeztek és kiszáradtak a hajszálaim. A DR. IMMUN Hajápoló olaj hatására selymesebbé és könnyebben kezelhetővé vált a hajam, visszanyerte a fényét és erejét is.

14. Molnár Lívia (30 éves) Tavasszal kezdett el hullani a hajam. Semmi esetre sem akartam levágatni, mert előtte kezdtem el növeszteni, ezért kerestem sürgősen valamilyen szert a problémámra. A DR. IMMUN Hajszesz megállította a hajhullásomat, így nem kellett levágatni a hajam. Kb. 2 hónapig használtam, és nagyon örültem a hatásosságának.

15. Szabó Rita Szandra (Szarvas, 21 éves) Hajhullás miatt kezdtem el használni -a barátom anyukája ajánlása mellett- a DR. IMMUN Hajápoló olajat. Ugyanis neki használt a termék. 3-4 alkalom után már én is éreztem a hatását, dúsabb, fényesebb, erősebb lett a hajam és abbamaradt a hajhullás. Nekem is bevált a termék.

16. Apátiné Tóth Ildikó (Csenger, 30 éves) Hajregenerálás, erősítés, száraz fejbőr és korpásodás ellen kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajszesz és Hajápoló olajat. A termékek használata után a hajam sokkal selymesebb, fényesebb és puhább lett, elégedett vagyok az eredménnyel!

17. Név nélkül (Szombathely, 28 éves) Ápolás és hajregenerálás céljából vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajápoló olajat. Mind a két termékkel elégedett voltam, mert fényesebb, jobb állagú és egészségesebb lett a hajam.

18. Név nélkül (Szigetbecse, 40 év) Krónikus, évek óta fennálló hajhullásom miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt. Már a fejem tetején is látszott a ritkulás. A hajszesz használata során megerősödött a hajam, a tartása jobb lett, a hajszerkezet is javult, majd apró babahajszálaim is nőttek. Kb. 1 hónap alkalmazás után kezdtem el érezni a javulást, azóta is rendszeresen használom a terméket 1-2 hét kihagyással. Nagyon elégett vagyok a készítménnyel!

19. Szabóné Gabnai Mónika (Szeged, 39) Erőteljes korpásodás, enyhén gyulladt, piros, viszkető fejbőröm miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajápoló olajat. A kezelések hatására elmúlt a pirosság, nem viszket és elmúlt a korpásodás is.

20. Szanka Csabáné (Szeged, 43 éves) Kiszőkíttettem a hajam. A festés hatására nagyon kiszáradt a fejbőröm, a hajszálaim feltöredeztek és erősen roncsolódtak. A DR. IMMUN Hajápoló olaj már a második használat után teljesen rendbe hozta a hajamat, könnyen fésülhetővé, egészséges hatásúvá vált, sőt annyira rendeződött, hogy ezután még át tudtam festetni a hajam barnára és nem kellett levágatnom!

21. F. Tünde (Hatvan, 30 éves) Valószínűleg hormonális okok miatt kezdett el hullani a hajam, mert vitamin hiányom nem volt, emiatt kezdtem el használni először a DR. IMMUN Hajszeszt. Majd később a hajápoló olajat. A kezelések hatására a fejem tetején új hajszálak kezdtek el nőni, elégedett vagyok az eredménnyel, így a termékekkel is.

22. Pőrzse Krisztina (Remeteszőlős, 37) Korpásodás és fejbőrviszketés ellen már többféle terméket kipróbáltam, de nem sok sikerrel. A DR. IMMUN Hajszesz ezzel szemben már 1 hét alatt elmulasztotta a panaszaimat! Nagyon örültem az eredményeknek, ezért úgy döntöttem, hogy még 3 hónapig használom a készítményeket a biztonság kedvéért!

23. Ujhegyi József ( Mélykút, 34 éves) Korpásodás ellen kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajszeszt. Már a második héttől éreztem, hogy nagyon jó a panaszaimra, azóta is használom bizonyos időközönként a fejbőröm ápolására.


24. Lukács Istvánné (36 éves) Korpásodás miatt vettem a DR. IMMUN Hajápoló olajat, ami nagyon jó hatású volt, ugyanis a száraz fejbőröm egészségesebbé vált, és a korpásodás megszűnt. Másoknak is ajánlottam a terméket, annyira elégedett voltam vele!


25. Rózsa Zoltán (Sopron) Foglalkozásomból adódóan a hajam túl gyorsan zsírosodik, ezért vásároltam a DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajszeszt, mely segítségével kezelni tudom ezt a problémát. Csökkent a zsírosodás mértéke, elégedett vagyok a termékkel, ezért rendszeresen használom.

26. Ille Zsuzsanna (Helvécia, 21 éves) Hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN termékeket, melyek 1 hónapos használat után nagy mértékben lecsökkentették hajhullásomat, a teljes siker érdekében még legalább 2 hónapig tovább használom a készítményeket.

27. Név nélkül (Szeged, 27 éves) A gyógynövényes termékeket előnyben részesítem a szintetikusakkal kapcsolatban, ezért kezdtem el vásárolni a DR. IMMUN Szájvizet, amit azóta is rendszeresen használok, mert kedvelem az ízét!

28. Szántay György (Budapest, 28) Fejbőrviszketés, sebesedés és enyhe korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. Már 1 hónap után éreztem a javulást, két hónap alatt pedig teljesen rendeződtek a problémáim.

29. F. Krisztina (Pécel, 33 éves) Hajhullás miatt kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajápoló olajat. Miután éreztem, hogy jó hatást fejt ki a hajamra, vásároltam DR. IMMUN Hajsampont és Hajszeszt is. A termékek együttes használatát követően kb. 1 hónap múlva vettem észre, hogy elkezdett csökkenni a hajhullás és sok új babahajszálam kezdett el nőni. Különösen a sampon alkalmazása után éreztem a javulást, melyet 2 naponta használok.

30. Név nélkül (Szombathely, 33 év) Orvosaim véleménye szerint hajhullásom túlzott hajzsírosodásra vezethető vissza. Problémáim ellen a DR. IMMUN Hajszeszt kezdtem el először használni, ami nagyon hamar szinte teljesen szüntette a túlzott zsírosodást, ez természetesen a hajhullásom mérséklődésére is jó hatású. Ezután kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajsampont és Hajápoló olajat kúraszerűen a teljes hatás elérése érdekében.

31. G. Zsolt (Székesfehérvár, 33 év) Korpásodás ellen kezdtem el rendszeresen használni a DR. IMMUN Hajszeszt, mely már a második üveg után megszüntette problémáimat. A hatás fenntartása érdekében használom továbbra is kúraszerűen.

32. Munkácsi Erzsébet (Encs) Korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajápoló olajat és sampont, mely már a harmadik alkalmazás után nagy mértékben lecsökkentette problémáimat. Ezért kezdte a végül az egész család használni a DR. IMMUN termékeket. A hatás fenntartása érdekében később vásároltam DR. IMMUN Hajszeszt is.

33. Név nélkül (Nyírtét, 23 év) Hajhullás és korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat. Már 3-4 hét múlva éreztem, hogy a kezelések hatására nagymértékben lecsökkentek a problémáim. A kúrát tovább folytatom a teljes hatás elérése érdelében.

34. Jónás Ida (Piliscsaba, 31) Szoptatás után bekövetkezett hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajsampont, melyet már több hónapja rendszeresen használunk a családban. Elégedettek vagyunk a termék minőségével és hatásával. Szerintem nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy hajhullásom időközben minimalizálódott és visszaerősödött a hajam.

35. Szabóné Papp Emőke (Szeged, 30 év) Évek óta festetem a hajam, ami kiszárítja, és nagyon érzékennyé teszi a fejbőrömet, valamint seborrhoeás panaszokat okoz. Szintetikus hajkúrákkal próbálkoztam korábban, de nem segítettek, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajápoló olajat és sampont. Kúraszerűen kezdtem el alkalmazni a termékeket. A hajápoló olajat feltettem éjszakára, ami lepuhította, feltöltötte és regenerálta a fejbőröm. A kezelést kiegészítettem a hajszesz és a hajsampon használatával is, és annak ellenére, hogy továbbra is festetem a hajam, jelentős mértékben csökkentek a panaszaim. Elégedett vagyok a termékek hatásával.

36. Kardos Szílvia (28 év) Nagy mértékű hajhullás ellen kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. A termékek használata nagyon nagymértékben megszüntette a hajhullásomat és az apró, babahajszálaim is el kezdtek nőni. Maximálisan elégedett vagyok a termékekkel.

37. Tóth Evelin (16, Szada) Gyógyszerek hatására kezdett el csomókban hullani a hajam, már a fejbőröm is láthatóvá vált. Ezután kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajápoló olajat és a DR. IMMUN Hajsampont. Nem csak a hajhullásom szünt meg, de új hajszálaim is nőttek, visszadúsult a hajam.

38. Tóthné Bán Etelka (45, Szada) Lányom kezdte el használni a termékeket, akinek megszünt a hajhullása a kezelések hatására, ezért kezdtem el én is alkalmazni a DR. IMMUN Hajápoló olajat és a DR. IMMUN Hajsampont. Az én hajhullásom is abbamaradt és dúsult a hajam. Elégedettek vagyunk a termékkel!

39. Nagy Enikő (43, Dömsöd) Hajhullás ellen használom kb. fél éve a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. Már 2-3 hét után éreztem, hogy el kezdett a hajhullásom csökkenni, majd új hajszálaim is nőttek. Már évek óta próbálkozom más termékekkel, de ilyen jó tapasztalatom egy termékcsaláddal sem volt.

40. Kókai Noémi (33 év, Budapest) Férjem hajhullás és korpásodás ellen kezdte el használni a DR. IMMUN Hajszeszt és a Hajsampont. Már 3-4 hét múlva látszott a javulás, később pedig elmúlt a korpásodás és a hajhullás is tejesen.

41. K. Katalin (42 év, Budapest) Hajhullás ellen vásároltam a DR. IMMUN termékeket valamint azért, mert gyenge volt a hajam. A kezelések hatására 2 hónap után nemcsak elmúlt a hajhullásom - jelenleg is normális szinten van - hanem erősebb lett és jobb lett a tartása is.

42. Szigetiné Berkes Magdolna (44 év, Budapest) Az egész család a DR. IMMUN Hajsampont használja, mert elégedettek vagyunk a hatásával. A használata során javul a haj állaga, jó hatása van a fejbőrre is. A fiam fejbőrviszketés miatt is használta, ami a hajmosások hatására megszünt.

43. Baranyi Ilona (54 éves, Budapest) Miután elkezdett hullani a hajam, a Herbaházban vásároltam magamnak DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. Már a használat után 1 héttel csökkent a hajhullásom, ezért vásároltam anyukámnak is termékeket, mert neki is erőteljesen hullott a haja. Ő azt tapasztalta, hogy kb. 2-3 héttel azután, hogy elkezdte alkalmazni a termékeket, már 1 hajszála sem volt a fésűben, amikor fésülködött. Tehát az erőteljes hajhullása teljesen megállt. Azóta az egész család a DR. IMMUN termékeket használja.

44. Nagy Éva (30 éves, Szászhalombatta) Az én hajam nem hullott, csak szerettem volna minőségi sampont vásárolni magamnak, ezrét választottam a DR. IMMUN Hajsampont. Elégedett voltam a hatásával, mert nem szárította a hajam, és minden szempontból jó hatású volt rá.

45. M. Mária (32, Szigetszentmiklós) Hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajsampont és Hajszeszt, már 1 hónap múlva éreztem, hogy megállította a hajhullásomat, apró hajszálak kezdtek el nőni, majd dúsabb lett a hajam. Elégedett vagyok a termékekkel.

46. Tóth Andrea (Budapest, 41 éves) Hajhullás és korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. Naponta kétszer használtam a hajszeszt, háromnaponta a hajsampont. Már 1 hét után éreztem, hogy csökkent a hajhullásom, majd kb. 3 hétre rá meg is szűnt. A kezelések hatására a korpásodásom is megszünt. Jelenleg is rendszeresen használom a termékeket a kúra befejezése céljából, ill. megelőzés miatt. Másoknak is ajánlom a készítményeket!

47. Czeczon Anita (Kisvárda, 28 éves) Régebb óta fennálló hajhullásom és korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat. Bármit használtam korábban, száraz, nehezen kezelhető, fénytelen maradt a hajam. Már az első kezelések hatására könnyen kezelhetővé, fényesebbé és egészségesebbé vált a hajam. Kb. 1 hónapja használom a készítményeket, ez idő alatt a hajhullásom és korpásodásom is csökkent. A kúrát jelenleg is folytatom, mert elégedett vagyok a készítmények hatásával!

48. Pusok Erzsébet (Zilah, 27) Évek óta tartó hajhullásom miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és a Hajsampont. A hajszeszt eleinte reggel és este is alkalmaztam, majd később naponta egyszer. Már egy hónap után érzékeltem, hogy nagymértékben csökkent a hajhullásom, a párnán és fésülködés közben is sokkal kevesebb hajszálat találok. Nagyon örülök az eredményeknek, ezért jelenleg is folytatom a kezeléseket.

49. M. né B. Klára (Sopron, 39) Nagyon száraz a fejbőrön és a hajam is, valamint viszket a fejbőröm. A DR. IMMUN Sampont és Hajápoló olajat emiatt vásároltam. A kezelések hatására csökkent a fejbőröm és a hajam szárazsága, valamint a viszketés is.

50. H. Orsolya (Budapest, 42) Régebb óta meglévő korpásodás miatt vásároltam a Herbaházban a DR. IMMUN Hajsampont, ami nagyon jó hatással volt fejbőrömre. A nagymértékű korpásodásom már a második mosás után jelentős mértékben csökkent, fényes és jó illatú a hajam. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel, azóta is rendszeresen ezt a sampont használom.

51. Dingha Annamária (Budapest, 30 év), Mivel elkezdett hullani a hajam, kerestem a megoldást a problémámra. Ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajsampont, Hajápoló olajat, és Hajszeszt. Elégedett vagyok a termékekkel, mert a kezelések hatására nagymértékben csökkent a hajhullásom és regenerálódott a hajam. Fényesebb lett a tapintása, és jobb lett a tartása.

52. Név nélkül (Budapest) Megelőző jelleggel használom rendszeresen a DR. IMMUN Hajápoló olajat ami érezhetően javítja a hajam állapotát, erősíti. Elégedett vagyok a termékkel.


53. Izsák Katalin (Pilisvörösvár), Nagy mértékben száraz a hajam és fejbőröm, ami a DR IMMUN Hajápoló olajjal való kezelések hatására jelentős mértékben csökken. A készítmény nagyon jó volt ennek a problémának a kezelésére.

54 Molnár Tibor (Dunaföldvár, 53 év) Kb. 1 éve használom a DR. IMMUN Hajsampont, mert elégedett vagyok vele. Hajhullás és korpásodás miatt vásároltam a terméket. A használata során csökkent a hajhullásom mértéke és az erősebb jellegű korpásodásom teljesen megszünt.


55. Papp Andor (Debrecen) Korpásodott a hajam, ezért rendeltem interneten a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. A sampon, illetve a hajszesz használata következtében a korpásodásom nagyon nagy mértékben csökkent, ezért elégedett voltam a termékekkel!56. Freiné Nagy Szilvia (Kölked, 36 év) Nagyon erős hajhullás és korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN termékeket. Már a 3 hét használat után éreztem a hatásukat, majd teljesen megszűnt a nagymértékű hajhullásom és korpásodásom is. A hatás fenntartása céljából kb. 1 évig használtam a termékeket. A munkatársaim is rendeltek a készítményekből az én ajánlásomra, és ők is mind elégedettek voltak velük.


57. Sz. Andrea (Székesfehérvár, 36 év) Hosszú vastag szálú hajam van, ami erősen el kezdett hullani, ezért vásároltam a DR. IMMUN sampont és hajszeszt. Emellett erősen zsírosodott is a hajam. A termékek használata során megszünt az erős hajhullásom, és az erős zsírosodás is csökkent. A család többi tagja is azóta ezt a termékcsaládot használja. Számomra elég körülményes a hajszesz használata, a hajam hossza miatt, ezért ma már csak a sampont használom, de a család rövid hajú tagjai a hajszeszt is előszeretettel használják. Elégedettek vagyunk a termékekkel!


58. Imre Mónika (Simontornya, 24 év) Hajhullás és korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajsampont és teljes mértékben elégedett voltak a termékkel. Már kb. 1 hónap után éreztem a hatását, mert megszünt a hajhullásom és korpásodásom. A hatás fenntartása érdekében még kb. 4 hónapig használtam a termékeket.59. Tárnok Jánosné (Kiskőrös, 48) Pszoriázisos (psoriasis) - a fejbőröm és hullott a hajam, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, hajsampont és hajápoló olajat. A hajszeszből 2 üveggel használtam el, heti 2 alkalommal kentem be vele a fejbőröm. Ezután abbahagytam a kezeléseket, mert teljesen elmulasztotta a hajhullásomat. A sampont és a hajápoló olajat a mai napig használom, mert a pszoriázis miatt keletkező elhalt hámréteget nagyon jól el tudom távolítani vele.60. Szőke Tímea Éva (Dabas, 29 év) DR. IMMUN Hajszeszt és hajsampont vásároltam, mert hullott a hajam. Kb. 2 üveggel használtam el a hajszeszből, amikor kezdtem érezni, hogy csökkent a hajhullásom, majd meg is állította teljesen. Kb. fél évig használtam a sampont és a hajszeszt, elégedett voltam a hatásával.61. Kiss Gabriella (Zalaegerszeg, 32 év.)Hajhullás, korpásodás és fejbőrviszketés miatt vásároltam a DR. IMMUN Sampont. A használat hatására csökkent a hajhullásom és a korpásodásom is, valamint megszünt a fejbőrviszketésem. Több sampont elhasználtam, jó volt.62. Kisgyörgy Lilla (Cegléd, 28 év) Hajhullásom volt, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és hajsampont. Kb. 2 hét után már érezhetően csökkent a hajhullásom, később pedig abba is marad. Kb. 3-4 hónapig használtam a termékeket.63. Király Réka (Budapest, 29 év) Kb. már fél éve hullott a hajam, amikor vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. A sampont többször is rendeltem, kb. 3 hónap alatt szüntette meg a problémámat. Még pár hónapig ezután is használtam, jó hatású volt.64. Losoncz Attila (Budapest,34 év) 1-2 hónapja tartó korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN termékeket. Előtte más cég készítményeivel is próbálkoztam, de azok nem segítettek. A DR. IMMUN termékek azonban megszüntették a problémámat.65. Telegdi Tímea (Budapest) Stressz miatt kialakult hajhullásom volt, ezért vásároltam a DR. IMMUN termékeket. Kb. 3-4 hónapig használtam őket, és úgy éreztem, hogy segítséget jelentettek a gyógyulásomban, mert megszünt a hajhullásom.66. Horváth Krisztina (Szombathely, 23 év) Vitaminhiány és stressz okozta hajhullásom volt, emiatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt. 2 üveggel használtam el belőle, segített, megszünt a problémám.67. Madácsi Emese (Nyíregyháza, 58 éves) Hullott a hajam, ezért vásároltam a DR. IMMUN hajszeszt, amiből 2 üveggel használtam el. Régóta tartó hajhullásom volt, ami a kezelések hatására megszünt.68. Szabad Vera (Gyöngyös, 31 éves) Örökletes pszoriázisom – psoriasis - van, ami sok gondot jelentett az elmúlt években. Több mindennel kezeltem, méreg drága készítményekkel is, de semmi nem használtak. Nagyon megvastagodott a fejbőrömön a bőr, és a fejtetőn már el kezdett kopaszodni a hajam, amikor el kezdtem használni a DR. IMMUN termékcsaládot. A kezelések hatására 1 hónap alatt elmúlt a pikkelysömör, majd a hajhullás is kb. 4-5 hónapon belül. Azóta sokat erősödött a hajam, új hajszálaim nőttek. Akik ismernek, észreveszi, hogy teljesen más lett a hajszerkezetem. Azóta másoknak is ajánlom a készítményeket, mert nagyon elégedett vagyok velük.69. Horváth Zsuzsanna (Ajka, 45 éves) Hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajsampont, Hajszeszt és Hajápoló olajat. Még eddig 1 üveggel használtam el a hajszeszből, de úgy érzem, hogy jó hatású termék, csökkent a hajhullásom mértéke. A kúrát továbbra is folytatni szeretném a teljes hatás elérése érdekében.70. Tódorné Kopunovics Judit (Hódmezővásárhely, 30 éves) Terhesség utáni és szoptatás alatti hajhullás miatt kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat. Kb. 4 hónapja használom őket, időközben megszünt a hajhullásom, de jelenleg is folytatom a kezeléseket, mert elégedett vagyok a termékekkel.


71. Balogh Bertalanné (Budapest, 36 év) Nagy mértékű korpásodás miatt hullott a hajam, ezért rendeltem a DR. IMMUN Hajsampont, Hajszeszt és Hajápoló olajat. A samponnal kb. 3 naponta mosok hajat, rendszeresen használtam a hajszeszt és időnként a hajápoló olajat is. A kezelések hatására kb. 2 hét múlva megszünt a hajhullásom és a korpásodásom is csökkent. A termékeket jelenleg is használom, mert elégedett vagyok velük.72. J. R. Erzsébet (Budapest, 60 éves) Korpásodás és hajhullás miatt használom a DR. IMMUN termékeket. A kezelések hatására csökkent a hajhullásom és erősödött a hajam. Pozitív hatásúak a termékek, ezért szándékozom a továbbiakban is használni őket.73. Laufer Tiborné (Tevel, 42 éves) Hullott a hajam és korpásodott a fejbőröm, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, hajsampont és hajápoló olajat. Mind a korpásodásom, mind a hajhullásom megszünt a kezelések elkezdésétől számítva kb. 1 hónappal. Pár hónap múlva újra vásároltam hajszeszt, mert kiújult a korpásodásom, ez alkalommal is nagyon jó volt a hajszesz, mert újra megszüntette.74. B. Orsolya (Budapest) Erősen korpásodott a fejbőröm, mert nagy foltokban jelentek meg rajta korpás területek, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat. Az elején rendszeresen használtam a termékeket, és teljes mértékben meg is szüntettek a problémáim a kezelések hatására. Később már rendszertelenebbül használtam, de nem alakult ki újra a korpásodás. Elégedett vagyok a készítményekkel.75. Fekete Tiborné (Bököny, 40 éves) Hajhullásra és korpásodásra vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat, valamint emellett belsőleg is szedtem készítményeket. Kb. 2 hónap alatt múlt el a hajhullásom, és a korpásodásom is megszünt. Korábban más termékeket is használtam korpásodás ellen, de azok nem segítettek. A lányom is kipróbálta a termékeket és ő is elégedett volt velük.76. P. Ágnes (Szentgotthárd, 48 éves) Szezonális hajhullásom volt, mely kezelésére 1 hajszeszt, 1 hajsampont és hajápoló olajat használtam el. A hajkúra hatására megszünt a hajhullásom, elégedett vagyok a készítményekkel.77. D. Marianna (Budapest, 48 éves) Régebb óta fennálló hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és hajsampont. Elégedett voltam a termékekkel, mert nagymértékben lecsökkentette a hajhullásomat. Ami megmaradt, az már igen közel áll a napi természetes hajvesztés mértékéhez.77. Sz. Erzsébet (Sopron, 52 éves) Nem hullott vagy korpásodott a hajam, csupán hajerősítés céljából vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat. Mindegyik készítményből 2 adagot használtam el. Azt tapasztaltam, hogy megindult a hajnövekedésem, dúsabb lett a hajam és egészségesebb. Éjszakára olajoztam be a fejbőröm és hajam, ami egy kicsit macerás, de megérte az eredmény miatt!78. Juhász Katalin (Zalaegerszeg, 27 éves) Szülés után, a szoptatás alatt csomókban kezdett el hullani a hajam, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és Sampont. A kezelések hatására 2 és ½ hónap alatt teljesen elmúlt a hajhullásom. Később DR. IMMUN Szájvizet és Csalán Hajcseppet is rendeltem. Ezeket a termékeket is szeretem. A Csalán hajcsepp csökkentette a hajzsírosodásomat.79. X. Zsuzsanna (Budapest, 36 éves) Időszakos hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat. Kb. 4-5 hónapja használom a készítményeket, ez idő alatt 4 üveg hajszeszt, 3 sampont, és 1 hajápoló olajat használtam el. A hajhullásom időközben jelentős mértékben lecsökkent, ami számomra már elfogadható. A mértéke jelenleg már közel áll a normál napi hajvesztés mértékéhez.80. Név nélkül (Baja, 48 éves) Csomókban kezdett el hullani a hajam, ezért kezdtem el használni a DR. IMMUN termékeket. Kb. ½ évig kezeltem velük a hajamat. Időközben jelentős mértékben lecsökkent a hajvesztésem, ma már nincs tele a párnám a hajszálaimmal, ezért elégedett vagyok az eredménnyel.81. Lukács Bernadett (Csorna, 25 éves) Régebb óta tartó hajhullásom volt, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. Kb. 2 hónapig használtam a termékeket, mert a kezelések hatására megszünt a problémám.82. Szűcsné Kovács Magdolna (Komló) Hirtelen fellépő hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat, emellett belsőleg is szedtem készítményeket. Kb. 2 hónap után szünt meg a hajhullásom. A hajszeszt jelenleg is használom az eredmények megőrzése céljából. Elégedett voltam a termékek hatásával.83. Kocsisné Soós Ágnes (Oroszlány) A kislányomnak, aki 8 éves, el kezdett hullani a haja, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajsampont. Kb. már 1 hónappal a kezelések megkezdése után el kezdett csökkeni a hajvesztése, később pedig megállt. Kb. 2 ½ hónapig használtuk a hajsampont.84.
Resszer Angéla (Sopron, 43 éves) Kb. 2 éve korpásodott a hajam, ezért kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajsampont, ami elmulasztotta a korpásodásomat. A férjem is használta a készítményt és neki is elmúlt tőle a korpásodása. Ő egyébként sokat használ sapkát és talán ez okozhatja. Azóta bizonyos időközönként újra és újra használjuk ezt a terméket, mert jónak tartjuk!
85. V. Éva (Budapest, 62 éves) Már kb. fél éve hullott a hajam, amikor el kezdtem használni a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. Már a második használat után megállt a hajhullásom. Később már nem használtam rendszeresen, mert nem volt rá szükség. Ha időközben úgy érzem, hogy újra el kezdene hullani a hajam, csak akkor szoktam időnként használni a DR. IMMUN termékeket. Mindig segítenek, szeretem ezeket a termékeket!86. Márkus Brigitta (Budapest, 33 év) Töredezett a hajam és hullott, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajápoló olajat. Kb. 1 ½ óráig hagyom a hajamon, a kezelések során, nem tartom bonyolultnak a használatát. A hatásával pedig nagyon elégedett vagyok, mert nemcsak csökkent a hajhullásom, hajtöredezettségem, hanem fényesebb, egészségesebb és könnyen fésülhetőbbé is vált.87. Molnár Dezsőné (Polgár) Régóta küszködtem fejbőrviszketéssel, illetve faggyúmirigy túltengéssel, amivel a bőrgyógyászok nem tudtak mit kezdeni. Pattanásos lett a fejbőröm és nagyon viszketett, emiatt kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. Már a 3. használat után tökéletesen rendeződött a fejbőröm, nagyon elégedett vagyok a termékekkel. 
________________________
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

PolarSys Honlapkészítés