Milyen előnyei vannak a Dr. IMMUN korpásodás elleni sampon használatának?

Milyen előnyei vannak a Dr. IMMUN korpásodás elleni sampon használatának?

Ismerje meg ön is a DR. IMMUN 25 gyógynövényes hajtápláló olajat!

Hajhullással, korpásodással küszködik? A DR. IMMUN Hajtápláló olaj kitűnő választás az erősen száraz, seborrhoeás, viszkető fejbőrre, és a kiszáradt hajszálak ápolására, mivel intenzíven képes regenerálni a száraz hajat és a korpás fejbőrt.

Ez a hatékony hajtápláló olaj 25 gyógynövény koncentrált hatóanyagaival intenzíven táplálja a fejbőrét, regenerálja a hajhagymákat, kiváló minőségű esszenciális zsírsavaival hidratálja, nyugtatja a fejbőrt. Képes visszaadni a hajszálak egészséges fényét, nedvességtartalmát és rugalmasságát is.

DR. IMMUN 25 gyógynövényes hajtápláló olaj

DR. IMMUN 25 gyógynövényes hajtápláló olaj

MEGNÉZEM

Kizárólag növényi eredetű összetevőket tartalmaz, amely egy 100%-ban természetes hajbalzsam a haj számára.

Mi az a DR. IMMUN® Intenzív, teljes körű hajkúra?

A DR. IMMUN® Intenzív, Teljes Körű Hajkúra során a komplexebb regeneráló hatás érdekében javasoljuk, hogy a Hajtápláló olaj alkalmazását egészítse ki valamely DR. IMMUN® Hajsampon, 25 gyógynövényes Hajbalzsam vagy Hajtápláló olaj, valamint 15 féle összetevője által a hajnövekedéshez nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, és nyomelemeket komplex módon biztosító, széleskörűen tápláló Hajszépség vitamin alkalmazásával.

Még nem hallott a DR. IMMUN Fűszeres Hajcseppről, amely felveszi a harcot a korpásodás ellen?

Ez a hajcsepp egy olyan díjnyertes kivonat, amely 9 stimuláló fűszer és 25 gyógynövény speciális összetételét tartalmazza.

Ajánlott gyenge, töredező és lassan növő, kimerült hajra nők és férfiak esetében egyaránt, valamint hajerősítés, gyorsabb hajnövesztés céljából lassú hajnövekedés esetén, illetve akkor is alkalmazhatja, ha nagyfokú törődést igényel a haja.

A 25 gyógynövény és 9 fűszer különleges összetevői révén intenzíven fokozzák a fejbőr és a hajképző mátrixsejtek vérellátását. Ezáltal több oxigén és tápanyag jut el a hajhagymákhoz, ezzel is növelve a hajhagymák produktivitását.

DR. IMMUN Fűszeres hajcsepp korpásodás ellen

DR. IMMUN Fűszeres hajcsepp korpásodás ellen

 

MEGNÉZEM

Ez a fűszeres hajcsepp hatékonyan támogatja az erősebb és gyorsabb hajnövekedést, teljes körű táplálást, regenerálást biztosít haja számára, valamint javítja az anyagcsere-folyamatokat is.

Fogadja meg szakértő tanácsainkat!

Azt tanácsoljuk, hogy a komplexebb regeneráló hatás érdekében a fűszeres hajcseppek használatát egészítse ki a DR. IMMUN® Fűszeres Hajsampon, 25 gyógynövényes Hajbalzsam vagy Hajtápláló olaj, valamint 15 féle összetevője által a hajnövekedéshez nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, és nyomelemeket komplex módon biztosító, széleskörűen tápláló Hajszépség vitamin alkalmazásával.

DR. IMMUN hajhullás és korpásodás elleni sampon, valamint hatékony hajnövesztő sampon a drimmun.com webáruházban.

Előző cikkünket olvassa el itt: Hogyan válassza ki a leghatékonyabb hajhullás elleni sampont?