Hajnövesztés turbógyorsasággal | DR. IMMUN

Hajnövesztés turbógyorsasággal  |  DR. IMMUN

Hosszú, dús hajkoronát szeretnél? Megértünk, hiszen a szép, dús haj örök divat, a nő ékessége! Öltözetet, és nem csupán meghatározza a megjelenésedet, de fokozza a női vonzerőt, a gyengébbik nem egyik szexepilje, minden korban a csábítás nélkülözhetetlen eszköze. Elárulunk most neked 6 tuti tippet a gyönyörűbb, dúsabb és egészségesebb hajért!

 

1. Hajnövesztés turbógyorsasággal: 25 gyógynövény erejével

Mivel a haj 1 hónap alatt átlagosan 1-3 cm-t növekszik, a hőn áhított hajzuhatag megnövesztése rövid hajból kiindulva akár több évig is eltarthat. Van azonban egy nagyon jó hírünk a számodra: pár általános praktika bevetése által turbó fokozatra kapcsolhatod a hajnövesztésedet! 

Rangos zsűrik által elismert, többszörösen díjazott, 25 gyógynövényes termékcsaládunk segítségével kívülről-belülről támogathatod hajhagymáid működését, elősegítve az intenzív hajnövekedést!

A DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajcsepp használata által például hajhagymáid közvetlenül a fejbőrnél megkapják azokat a létfontosságú összetevőket, melyek nem csupán a már meglévő hajszálaid gyorsabb hajnövekedést támogatják, de stimulálják az újabb babahajszálak növekedését is. dr_immun_hajhullas_ellen
 
Olvasd el Valódi Vásárlóink hiteles véleményét:  -itt-.
 
 

2. Csak óvatosan!

Ne feledd: az ápolás a már meglévő adottságok körültekintő ápolásával, gondozásával kezdődik! Sokan nagyon könnyedén bánnak a hajukkal, fiatalabb korban különösen. Márpedig a hajhagymák nagyon érzékenyek az időjárás változásaira és a különböző vegyi anyagokra! Ne hanyagold el hajhagymáid, hajszálaid védelmét sem télen, sem a melegebb hónapokban!
 
Tehát mindig az évszaknak megfelelően védd a hajkoronád!  Télen talán az a legfontosabb, hogy óvd hajhagymáidat a hidegtől! Hajmosás után mindig jól szárítsd meg a hajad, majd várj legalább egy órát, mielőtt elhagynád az otthonodat! Végy meleg sapkát, ha kell használj kapucni, hiszen az erős szél ellen is érdemes védekezni! Semmi esetre se tégy csupán azért zselét a hajadra, hogy trendibb legyen a frizurád! A hajhagymáid ugyanis megfázhatnak, és súlyos, akár vissza nem fordítható hajvesztés is lehet a vége! Nyáron fontos, hogy a kiszáradástól is védd fejbőrödet és hajszálaidat például hajbalzsam vagy hajápoló olaj használata által.
Ha turbógyorsasággal akarsz hajat növeszteni, akkor az is fontos, hogy időjárástól függetlenül kerüld a hajfestést, mert az arra érzékenyeknél károsíthatja a hajhagymákat! Ne feledd: az egészséges, dús haj a maga természetességében is gyönyörű!
 
Mivel a helytelen hajmosási technikából adódóan előfordulhat, hogy sérül a hajszerkezet, ezért mindig bánj óvatosan hajas fejbőröddel: az ujjbegyeiddel vidd fel a sampont és a balzsamot és soha ne dörzsöld erőteljesen a törölközővel!
A legjobb, ha beszerzel egy magas nedvszívó képességgel rendelkező törölközőt, amivel a nedvességet fel tudod itatni - csak csavard fel a fejed tetejére a hajad és negyedóra elteltével már kezdheted is a hajszárítást.
 
Végül, de nem utolsó sorban, próbáld óvatosan fésülni a hajad, ne húzd, ne tépd, mert ezzel megnyúlnak a hajszálak, és könnyebben fognak töredezni.
 

3. Hagyd el a mindennapos hajmosást a hajnövesztés érdekében!

Akár zsírosodásra hajlamos fejbőröd van, akár száraz, egyik típusnak sem tesz jót a sűrű hajmosás. A gyakori tisztítás miatt kialakult szárazság ellen a fejbőröd fokozott zsírosodással védekezik. A hajhagymáknak és a hajszálaknak sem tesz jót a folytonos mechanikai behatás. Lassulhat a hajnövekedés, és akár egy drasztikus hajtöredezés is véget vethet hajnövesztő álmaidnak!

 

4. Tápláld kívülről-belülről hajkoronádat!

Miután megtaláltad a hajtípusodhoz illő és számodra leginkább megfelelő termékeket, gondoskodj a megfelelő tápanyagbevitelről is.  Ahogyan a régi mondás is tartja: a szépség belülről fakad. Igyekezz változatos ételek fogyasztása által is megadni a hajhagymáid számára is nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat! Azonban tudnod kell, hogy ma már sajnos a zöldségek, gyümölcsök vitamin és ásványianyag-tartalma a megváltozott termesztési szokások miatt nem olyan, mint dédszüleink idejében volt! Ezért is fontos, hogy egészítsd ki étrendedet egy komplex Hajszépség vitaminnal.  Ha bizonytalan vagy benne, hogy melyek a haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, akkor feltétlenül olvasd el kapcsolódó cikkünket.
 

5. Hajnövesztés természetesen

Számos gyógynövény jótékony hatást gyakorol mind a haj, mind a fejbőr szépségére és egészségére. Ezek közül a legismertebbek a csalán, az aloe vera, a mezei zsurló, az apróbojtorján és a rozmaring. Ezekből a gyógynövényekből akár otthon is készíthetsz főzetet, majd leöblítheted vele a hajad heti 2-3 alkalommal, ha van hozzá elég időd. Azonban egy gyógynövényes kivonat koncentráltabban tartalmazza a növényi hatóanyagokat, és nem csupán 2-3, hanem akár 25 gyógynövény hatóanyagait is magában rejtheti, mint például rendívül sikeres termékcsaládunk tagjai. A körülményes otthoni főzet készítések helyett tehát sokkal egyszerűbb és hatékonyabb megoldás például a DR.IMMUN 25 gyógynövényes Hajcseppek használata, amely a leghatásosabb hajnövesztő hatású gyógynövényeket - az előbb említetteket is - tartalmazza. Ráadásul nem egy egyszerű főzet, hanem esszenciális kivonat, amelynek hatásfoka jóval magasabb.Nem véletlenül nyerte el 2017-ben az Év Terméke díjat és vállalunk rá pénzvisszafizetési garanciát, ugyanis biztosak vagyunk abban, hogy be fogja váltani a hozzá fűzött reményeidet! Ha pedig szeretnéd Te is hajad növesztését turbó fokozatra kapcsolni, akkor feltétlenül ki kell próbálnod a teljes 25 gyógynövényes Hajregeneráló termékcsaládunkat, hogy a hatás még komplexebb legyen!
 

6. Neked is van hajvasalód?

Akkor feltétlenül tudod kell, hogy a nedves hajon nem célszerű használnod, hiszen ebben a sérülékeny állapotukban akár meg is éghetnek a hajszálaid.  Ennek azonban súlyos hajtöredezés lehet a következménye, ami ugyancsak nem kedvez a gyönyörű haj iránti vágyad mielőbbi teljesülésének! Ha pedig a hajnövesztés turbógyorsasággal fontos a számodra, akkor az a legjobb, ha teljesen eltekintesz a hajvasaló használatától!
 

7.  Ne tépd a hajad!

dr_immun_hajhullas_ellen

A minél gyorsabb és könnyebb kifésülés érdekében feltétlenül használj Hajbalzsamot vagy Hajtápláló olajat minden hajmosás után! Amennyiben kócolódik a hajad, és nagymértékben akadozik benne a fésű, szárazak a hajszálaid, akkor töredezni fog a hajad! A balzsamból helyezz egy dió nagyságú adagot a tenyeredre, alaposan oszlasd el a hajadon, gyengéden masszírozd bele, majd öblítsd ki a hajadból.

Természetesen hosszú haj esetén többet kell belőle használnod, rövidebb haj esetén kevesebbet, hogy ne pazarod el feleslegesen! A balzsam savas kémhatásának köszönhetően segít lezárni a hajmosás miatt kinyílt hajlemezkéket, így nem fognak olyan könnyen elektromossággal feltöltődni a fésüléstől, megnyúlni sem fognak, és időt is nyersz, hiszen sokkal hamarabb végezni fog a fésülködéssel. A DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajbalzsam pedig mindemellett 25 gyógynövény kivonatával is táplálja hajas fejbőrödet, hogy a hatás teljes legyen és minél előbb te is gyönyörű és dús hajjal hódíthass!

Ha pedig a pénztálcádnak is szeretnél kedvezni, akkor vásárold meg kedvezményes Hajnövesztő Hajkúra csomagunkat, mely esetben ajándékba adunk neked:

  • 1 db 25 gyógynövényes Hajcseppeket
  • 1 db 25 gyógynövényes Hajsampont.
Tartalomhoz tartozó címkék: Hajregeneráló termékcsalád