Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hajnövesztés turbógyorsasággal

Hajnövesztés turbógyorsasággal

Ha Te is szerettél volna már valaha hosszú hajzuhatagot, a gyors hajnövekedés elérése érdekében biztos, hogy sokféle praktikát bevettél.
Talán az interneten is belevetetted magad a kutatásba, ahol természetesen rengeteg hajpakolást és hajápolási terméket találtál, és közülük egy párat ki is próbáltál.  

 
A hajnövesztés esetében az, hogy mikor látszik az eredmény, egyénenként különböző.
Tekintettel arra, hogy az ember haja 1 hónap alatt átlagosan 1-3 cm-t növekszik, a hőn áhított hajzuhatag elérése sokszor több évig is eltarthat.
Azonban van egy nagyon jó hírünk: pár általános tanács és praktika betartása által turbó fokozatra kapcsolható a hajnövesztést! 
25 gyógynövényes Hajcseppünk használata által ugyanis a hajhagymáid közvetlenül megkapják azokat a létfontosságú összetevőket, melyek nem csupán a gyorsabb hajnövekedést segítik elő, de stimulálják az újabb hajszálak növekedését is.
Az újonnan növekvő babahajszálak által így több hajszálad lesz, a hajadat pedig fokozott ütemben fog növekedni.
 
Olvasd el elégedett vásárlóink véleményét:  itt.
 
Nézzük sorra hajnövesztő tanácsainkat:
 
 
1. Csak óvatosan!
 
 
Triviálisnak tűnő tanács, sokan mégis elhanyagolják a hajhagymák és hajszálak védelmét.
A környezet és az időjárás viszontagságai ellen nehéz védekezni, azonban évszaknak megfelelően próbáljuk megvédeni hajkoronánkat.
A tavaszi időszakban is viseljünk vékony pamut sapkát, hiszen a reggelek ilyenkor is még csípős hidegek és a szélfúvás ellen sem árt védekezni. 
 
A helytelen hajmosási technikából adódóan is előfordulhat, hogy sérül a hajszerkezet, ezért mindig bánj óvatosan hajas fejbőröddel: az ujjbegyeiddel vidd fel a sampont és a balzsamot és soha ne dörzsöld erőteljesen a törölközővel!
A legjobb, ha beszerzel egy magas nedvszívó képességgel rendelkező törölközőt, amivel a nedvességet fel tudod itatni - csak csavard fel a fejed tetejére a hajad és negyedóra elteltével már kezdheted is a hajszárítást.
 
Végül, de nem utolsó sorban, próbáld óvatosan fésülni a hajad, ne húzd, ne tépd, mert ezzel megnyúlnak a hajszálak, és könnyebben fognak töredezni.
 
 
2. Hagyd el a mindennapos hajmosást!
 
Akár zsírosodásra hajlamos fejbőröd van, akár száraz, egyik típusnak sem tesz jót a sűrű hajmosás.
A gyakori tisztítás miatt kialakult szárazság ellen a fejbőröd fokozott zsírosodással védekezik. A hajhagymáknak és a hajszálaknak sem tesz jót a folytonos mechanikai behatás.
 
 
3. Vágasd rendszeresen!
 
 
Hajnövesztés során ez a leggyakrabban elkövetett hiba, hiszen nagyon örülünk, amikor már jól láthatóan hosszabb a haj, ezért nem szívesen vágatunk belőle.
Azonban az egészséges ütemű növekedéshez elengedhetetlen az egészséges hajszerkezet - a töredezett, elvékonyodott hajvégek nem esztétikusak, ráadásul optikailag rövidebbnek láttatják az eredeti hosszt.
 
 
4. Tápláld kívülről-belülről
 
 
Miután megtaláltad a hajtípusodhoz illő és számodra leginkább megfelelő termékeket, gondoskodj a megfelelő tápanyagbevitelről is.  
Ahogyan a régi mondás is tartja: a szépség belülről fakad. Igyekezz változatos ételekkel megadni a hajhagymáid számára is nélkülözhetetlen vitaminokat, valamint egészítsd ki étrendedet Hajszépség vitaminnal.
Ha bizonytalan vagy benne, hogy melyek a haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, akkor olvasd el kapcsolódó cikkünket.
 
 
5. Hajnövesztés természetesen
 
 
Számos gyógynövény jótékony hatást gyakorol mind a haj, mind a fejbőr szépségére és egészségére. 
Ezek közül a legismertebbek: a csalán, aloe vera, mezei zsurló, apróbojtorján és a rozmaring.
Ezekből a növényekből készíthetünk erős főzetet, majd öblíthetünk vele heti 2-3 x. Azonban minden gyógynövényfőzetet eltérő módon szükséges elkészíteni, így igen időigényes ez a fajta hajpakolás.
Ennél sokkal egyszerűbb és hatásosabb megoldás a DR.IMMUN 25 gyógynövényes Hajcseppek használata, amely a leghatásosabb hajnövesztő hatású gyógynövényeket - az előbb említetteket is - tartalmazza, ráadásul nem főzetként, hanem kivonat formájában, amely hatásfoka jóval magasabb.
 
Ha szeretnéd Te is hajhullásod mértékét jelentős mértékben csökkenteni, vagy hajad növesztését turbó fokozatra kapcsolni, akkor próbáld ki a teljes 25 gyógynövényes Hajregeneráló termékcsaládunkat, mely hatásossága garantált!
Tartalomhoz tartozó címkék: Hajregeneráló termékcsalád

Keresés