Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hajnövesztő, Hajerősítő Kúra

Intenzív Kúra a gyorsabb és erősebb hajnövekedésért

Ajánlott: lassan növő, kimerült, gyenge, töredező hajra, valamint gyorsabb hajnövesztés céljából.

Napjainkban egyre többen panaszkodnak tartás nélküli, könnyen lelapuló, rossz minőségű hajra, amit hiába próbálnak megnöveszteni, mert az elvékonyodott, széthasadt hajvégeket folyamatosan vágni kell. A gyakori hajfestések, a stressz, diéták, hormonális változások ugyanis kimeríthetik, károsíthatják hajat. A meggyengült vagy eredendően vékony szálú haj azonban rendkívül sérülékeny, ezért alapos törődést, teljes körű ápolást és erősítést igényel. Hasonló helyzetben vannak a hosszú hajra vágyók is, ugyanis a haj a mielőbbi, gyors növekedés érdekében szintén folyamatos és intenzív tápanyagellátást, erősítést igényel, hiszen a hajképző mátrixsejtek csak így válhatnak képessé arra, hogy "hajtermelő" képességük maximumát tudják produkálni.

A DR. IMMUN Fűszeres hajnövesztő, hajerősítő Hajcseppek 25 gyógynövény és 9 serkentő fűszer értékes természetes hatóanyagait tartalmazza, melyek különleges regeneráló hatásuk révén javítják a fejbőr és a hajhagymák anyagcsere-folyamatait, valamint serkentik a fejbőr mikrovérkeringését. Ezáltal a hajszálereken keresztül több oxigén és tápanyag jut el a kimerült hajhagymákhoz. Mindez fokozott és teljes körű vitaminbevitellel társítva gyorsabb és erősebb hajnövekedést eredményez. A hajszálak megerősödnek, visszanyerik tartásukat és rugalmasságukat, így a haj dúsabbá, egészségtől fénylővé válik, valamint sokkal gyorsabban és hosszabbra nő, hiszen a hajvégek töredezése megszűnik. Mindemellett a 25 gyógynövény kivonata nyugtatja a vegyi alapú hajápolószerektől, festékektől irritálódott fejbőrt és csökkenti a korpásodást is.

Az Intenzív Hajnövesztő, Hajerősítő Kúra során javasolt a Fűszeres Hajcseppek alkalmazását kiegészíteni a DR. IMMUN® Fűszeres Hajsampon, Hajszépség vitamin és Hajbalzsam alkalmazásával. A DR. IMMUN® Hajszépség vitamin 15 összetevője által széles körűen biztosítja a hajnövekedéshez nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Mivel a készítmény 60 szemes, így napi 2 tabletta fogyasztása által egész nap biztosítja a hajszálak számára az értékes és nélkülözhetetlen összetevőket. Magas ár-érték aránnyal rendelkező készítmény. A készítmények együttes alkalmazása egymás hatását kiegészíti és fokozza.

Rendezés:
Az oldal tetejére