Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Többszörösen díjnyertes Hajregeneráló Kúra

DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajregeneráló termékcsalád

 

A DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajregeneráló termékcsalád olyan egyedi fejlesztésű koncentrált növényi esszenciát - kivonatot - tartalmaz, mely értékes összetevői a fejbőrbe felszívódva közvetlenül a hajhagymáknál fejtik ki hatásukat.

Ebben a komplex és koncentrált növényi esszenciában, tökéletesen működik a gyógynövényi alkotóelemek szinergikus kölcsönhatása, mely következtében a különböző fitokémiai hatóanyagok felerősítik és kiegészítik egymás jótékony hatását.

A lehető legerőteljesebb regeneráló hatás érdekében készítményeinket kiemelkedően magas és koncentrál gyógynövénykivonat-tartalommal láttuk el. Maga a Hajcseppek és a Hajtápláló olaj egy 100%-ban természetes koncentrált gyógynövény-esszencia, a Hajsampon és a Hajbalzsam pedig gyönyörű, aranybarna színét rendkívül magas gyógynövénykivont-tartalmának köszönheti, semmilyen színezéket nem tartalmaznak!

A hajnövekedést serkentő 25 gyógynövényes Hajcseppek táplálja a hajhagymákat, stimulálja működésüket, ezáltal a hajhullás csökken, a hajszálak megerősödnek. A napi rendszerességgel történő alkalmazások által a hajhullás megszűnik, valamint a még élő, de inaktív hajhagymákból új babahajszálak nőnek.

A DR. IMMUN® Hajregeneráló gyógynövénytermékek a legelismertebb hajregeneráló készítmények a piacon, melyek magas minőségét és hatékonyságát egyedülálló módon 3 rangos Szakmai Zsűri is díjazta:

  • 2014-ben Magyar Termék Nagydíjat,
  • 2017-ben - Az Év Terméke Díjat (Szakmai Elit Díj – 25 gyógynövényes Hajcseppek)
  • 2018-ban Érték és Minőség Nagydíjat nyertek.
Rendezés:
Hajhullás és korpásodás ellen, Hajregeneráló, Hajerősítő

25 gyógynövény erejével regenerálja, erősíti a hajhagymákat. Erővel, energiával tölti fel a hajat!

Pénzvisszafizetési garanciával ellátott, többszörösen díjnyertes, hatékony megoldás!

Különleges összetevői intenzíven táplálják, regenerálják a hajhagymákat, elősegítik, hogy a haj visszanyerje szépségét, egészségét és tartását.

Raktáron
2.900 Ft
Hajhullás és zsíros korpásodás ellen, kiváló hajregeneráló

Aranybarna színét extra magas és koncentrált gyógynövénykivonat-tartalmának köszönheti, színezéket nem tartalmaz! Egyedi fejlesztésű készítmény.

Raktáron
1.450 Ft
Hajhullás elleni 25 gyógynövényes Termékcsalád vásárlása esetén 1 db Hajcseppek és 1 db Hajsampon ajándék - részletes leírás lent olvasható.
Raktáron
15.800 Ft 11.650 Ft
Hajregeneráló, kifésülést elősegítő

Őrzi a haj egészségét és szépségét! Extra gondoskodással ajándékozza meg a hajszálakat, visszaállítja hidratáltságukat, lesimítja, ezáltal könnyebben kifésülhetővé és ellenállóbbá varázsolja őket a külső károsító hatásokkal szemben.

-

Raktáron
1.500 Ft

Hajhullás, korpásodás ellen,

a seborrhoeás fejbőr ápolására

Raktáron
2.950 Ft

2 db Hajcseppek vásárlása esetén megajándékozunk 1 db DR.IMMUN® 25 gyógynövényes Hajsamponnal, amely Érték és Minőség Nagydíjat nyert. Válaszd azt, amit már rangos zsűri is elismert!

Raktáron
7.250 Ft 5.800 Ft

A dús, erős és szép hajért

Széles körű táplálást biztosít 15 hatóanyag erejével a haj egészségéért. Kitűnő, komplex megoldás - hajhullás esetén vagy a gyorsabb hajnövekedés elősegítése céljából - a hajhagymák működésének támogatására.

Raktáron
2.900 Ft

Amennyiben 2 db DR. IMMUN Hajszépség tablettát vásárol, ajándékba adunk: 1 db DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajsampont.

Raktáron
7.250 Ft 5.800 Ft

Haj- és fejbőr-regeneráló kivonat - korpás és zsíros fejbőr ápolására

Komplex összetételű készítmény: a csalán levelének és gyökerének kivonatát egyaránt tartalmazza.

Raktáron
1.600 Ft

Keresés