Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Többszörösen díjnyertes Hajregeneráló Kúra

DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajregeneráló termékcsalád

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hajhullás elleni Hajkúra nőknek és férfiaknak

Díjnyertes  minőség, meggyőző hatékonysággal

A DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajregeneráló termékcsalád olyan egyedi fejlesztésű koncentrált növényi esszenciát - kivonatot - tartalmaz, mely értékes összetevői a fejbőrbe felszívódva közvetlenül a hajhagymáknál fejtik ki hatásukat.

Ebben a komplex és koncentrált növényi esszenciában, tökéletesen működik a gyógynövényi alkotóelemek szinergikus kölcsönhatása, mely következtében a különböző fitokémiai hatóanyagok felerősítik és kiegészítik egymás jótékony hatását.

A lehető legerőteljesebb regeneráló hatás érdekében készítményeinket kiemelkedően magas és koncentrál gyógynövénykivonat-tartalommal láttuk el. Maga a Hajcseppek és a Hajtápláló olaj egy 100%-ban természetes koncentrált gyógynövény-esszencia, a Hajsampon és a Hajbalzsam pedig gyönyörű, aranybarna színét rendkívül magas gyógynövénykivont-tartalmának köszönheti, semmilyen színezéket nem tartalmaznak!

A hajnövekedést serkentő 25 gyógynövényes Hajcseppek táplálja a hajhagymákat, stimulálja működésüket, ezáltal a hajhullás csökken, a hajszálak megerősödnek. A napi rendszerességgel történő alkalmazások által a hajhullás megszűnik, valamint a még élő, de inaktív hajhagymákból új babahajszálak nőnek.

A DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajregeneráló gyógynövénytermékek minőségét egyedülálló módon 3 rangos Szakmai Zsűri is díjazta: 2014-ben Magyar Termék Nagydíjat, 2017-ben - Év Terméke Díjat (Szakmai Elit Díj – 25 gyógynövényes Hajcseppek), 2018-ban pedig Érték és Minőség Nagydíjat nyertek el.

Rendezés:
Hajhullás és korpásodás ellen, Hajregeneráló, Hajerősítő

25 gyógynövény erejével regenerálja, erősíti a hajhagymákat. Erővel, energiával tölti fel a hajat!

Pénzvisszafizetési garanciával ellátott, többszörösen díjnyertes, hatékony megoldás!

Különleges összetevői intenzíven táplálják, regenerálják a hajhagymákat, elősegítik, hogy a haj visszanyerje szépségét, egészségét és tartását.

Raktáron
2.990 Ft

Hajhullás, hajritkulás ellen nőknek és férfiaknak egyaránt

Erőt, energiát ad a hajnak és intenzíven regenerál:

25 gyógynövény, koffein, valamint a biokávé erejével!

Raktáron
3.100 Ft

Gyenge, töredező és lassan növő, kimerült hajra

Intenzíven serkenti a fejbőr és a hajhagymák vérellátását, javítva az anyagcsere folyamatokat, ezáltal hatékonyan stimulálja a hajnövekedést, és csökkenti a hajtöredezettséget.

Raktáron
3.100 Ft

Hajhullás elleni összetevőkkel

A 25 gyógynövény, Koffein és biokávé erejével intenzív regeneráló sampon

Raktáron
1.600 Ft

Gyenge, töredező, lassan növő és kimerült hajra.

9 stimuláló fűszer és 25 gyógynövény koncentrált kivonatát tartalmazza.

Raktáron
1.600 Ft

Hajregeneráló, kifésülést elősegítő

Őrzi a haj egészségét és szépségét! Extra gondoskodással ajándékozza meg a hajszálakat, visszaállítja hidratáltságukat, lesimítja, ezáltal könnyebben kifésülhetővé és ellenállóbbá varázsolja őket a külső károsító hatásokkal szemben.

Raktáron
1.600 Ft

Hajhullás, korpásodás ellen,

a seborrhoeás fejbőr ápolására

Raktáron
2.950 Ft

A dús, erős és szép hajért

Széles körű táplálást biztosít 15 hatóanyag erejével a haj egészségéért. Kitűnő, komplex megoldás - hajhullás esetén vagy a gyorsabb hajnövekedés elősegítése céljából - a hajhagymák működésének támogatására.

Raktáron
3.300 Ft
Hajhullás és zsíros korpásodás ellen, kiváló hajregeneráló

Aranybarna színét extra magas és koncentrált gyógynövénykivonat-tartalmának köszönheti, színezéket nem tartalmaz! Egyedi fejlesztésű készítmény.

Raktáron
1.550 Ft

Keresés