Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Női hajhullásra

Intenzív Hajregeneráló Hajkúra nőknek
Hajhullás ellen 

A hajhullás, hajritkulás sok nő életét megkeseríti, amely nem csupán egészségügyi problémát jelent.  A szép haj öltöztet és javítja az önbecsülést, mivel hiánya a teljes személyiségre rendkívül negatív hatást gyakorol, kiemelt fontossággal bír, az időben elkezdett kezelés!

Ne keressen tovább, nyerje vissza magabiztosságát a többszörös Nagydíjas DR. IMMUN® 25 gyógynövényes hajhullás elleni termékcsaláddal! Sikeres készítményeink már több mint 15 éve töretlenül bizonyítanak a piacon! Magas minőségüket már több ízben független, országos szakmai zsűrik is elismerték. Mivel  szeretnénk, hogy Ön is rizikó nélkül meggyőződhessen készítményeink hatékonyságáról, termékcsaládunk lelkére a 25 gyógynövényes Hajcseppekre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Mi a DR. IMMUN® Intenzív Hajkúra titka?

A DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajregeneráló készítmények egy komplex rendszert alkotnak. A Hajcseppek, Hajsampon, Hajszépség tabletta, Hajbalzsam és Hajtápláló olaj együttes alkalmazásával ugyanis Intenzív Hajregeneráló Kúra valósítható meg, mely lehetővé teszi a haj teljes körű regenerálását. Készítményeink önmagukban is hatékonyak, együttes használatuk során azonban kiegészítik és fokozzák egymás hatását.

A DR. IMMUN®  25 gyógynövényes Hajcseppek olyan egyedi fejlesztésű, koncentrált növényi kivonat, melynek értékes összetevői a fejbőrbe jutva közvetlenül a hajhagymáknál fejtik ki hatásukat.  25 gyógynövény erejével hatékonyan táplálja, regenerálja a hajhagymákat és serkenti a hajnövekedést. Ebben a komplex növényi esszenciában tökéletesen működik a gyógynövényi alkotóelemek szinergikus kölcsönhatása, melynek következtében a különböző fitokémiai anyagok felerősítik és kiegészítik egymás jótékony hatását.

A Hajszépség tabletta kiváló választás tápanyaghiány okozta hajhullás esetén, valamint hajnövesztés és hajerősítés céljából. Komplex összetétellel rendelkezik, 15 komponense széles körű, hatékony belső táplálást biztosít a hajhagymák számára. A haj egészségéhez nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, köztük kollagént, szelént, rezet, cinket és 6 féle B-vitamint tartalmaz.

A Hajtápláló olaj 100%-ban koncentrált növényi esszencia, 25 gyógynövény koncentrált hatóanyagaival táplálja, regenerálja a hajhagymákat, esszenciás zsírsavaival nyugtatja és hidratálja az erősen száraz és korpás fejbőrt, valamint a töredező, száraz hajszálakat.

A 25 gyógynövényes Hajsampon aranybarna színét extra magas gyógynövény kivonatának köszönheti, mesterséges színezéket nem tartalmaz. Bőrbarát pH-értékkel rendelkezik. A Hajbalzsam alkalmazása által a hosszú és a rövid haj egyaránt könnyebben kezelhetővé válik, kevésbé töredezik.

Abban az esetben, ha nők esetén férfias típusú hajhullás áll fent, tehát a haj elsősorban a fejtetőn, illetve a halántékon ritkul - a férfiakra jellemző módon -, a 25 gyógynövényes Hajcseppek és Hajsampon Koffeinnel és Biokávéval dúsított változatának alkalmazását javasoljuk.

Rendezés:
Az oldal tetejére