8 + 1 tipp fogínygyulladás ellen *

2018. 09. 01. 00:00:00
8 + 1 tipp fogínygyulladás ellen *

Fogínygyulladás, fogínysorvadással járó érzékenység, protézis okozta fájdalmas sérülések, afták nehezítik az életét?* Ne keressen tovább! A természet már megadta a megoldást!

8 gyógynövény az érzékeny fogíny regenerálására

A fogínygyulladás kialakulásában kiemelt szerepet játszik a fogíny felületén képződő lepedék és a benne található baktériumok sokasága. Éppen ezért nagyon fontos a rendszeres szájápolás, fogmosás mellett a fogselyem, szájzuhany használata. Azonban, ha már kialakult a probléma, nagy segítségünkre lehetnek a gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatással rendelkező gyógynövények, melyeket a népgyógyászat már régóta alkalmaz különböző szájüregi problémák kezelésére:

* 8 gyógynövény +1 ráadás az érzékeny fogínyre

  1. Szegfűszeg: erős gyulladáscsökkentő, külsőleg alkalmazva enyhe zsibbasztó hatású, így a fogfájást is enyhíti. Fogászatban is használatos anyag.
  2. Kakukkfű: kifejezetten erős fertőtlenítő hatása miatt használják.
  3. Orvosi zsálya: elpusztítja az ínybetegségeket okozó baktériumokat, összehúzza az ereket, csillapítja a vérzést.
  4. Közönséges diólevél: fertőtlenítő és összehúzó tulajdonsága miatt külsőleg szájnyálkahártya- és fogínygyulladásra alkalmazzák.
  5. Citromfű: kivonata hatékonyan csökkenti a plakk-képződést a szájüregben, ezáltal enyhíti a fogínygyulladás tüneteit.
  6. Kerti izsóp: antimikrobiális tulajdonságú, ennek köszönhetően gombák, vírusok és baktériumok ellen is hatásos. Toroköblögető szerként rekedtség, fogíny és torokgyulladás kezelésére használják.
  7. Orvosi körömvirág: mérsékeli a gyulladást, nyugtatja az irritált vagy sérült bőrt, gargalizálva szájűri problémáinkon is segít.
  8. Orvosi fehérmályva: Bevonatképző és nyálkahártya nyugtató hatása miatt külsőleg szájgyulladás, fogtályog kezelésére ajánlott. Fertőtlenítő hatása mellett az afták gyógyulását is elősegíti.

+1.  Propolisz: fájdalomcsillapító hatása mellett erős antibakteriális hatású, hatékonyan kezelhetőek vele a nehezen gyógyuló sebek, még az afta is.

A DR.IMMUN® Fogíny- és szájápoló kivonat tartalmazza mind a 8 gyógynövény koncentrált, 100%-ban természetes kivonatát, valamint még a propoliszt is. Tehát egy komplex szájápoló készítmény. Mivel saját gyártású termékünk, szigorúan ellenőrizzük, hogy a lehető legjobb, és kizárólag természetes alapanyagokból készüljön. Termékünk prémium minősége független szakmai bizottság által, Érték és Minőség Nagydíjjal elismerve.

Ez azért nagyon fontos kritérium egy szájápoló termék esetén, mert a száj nyálkahártyája rendkívül vékony, ezért rajta keresztül gyorsan felszívódhatnak és a véráramba juthatnak a szájba kerülő káros kémiai anyagok. Prémium minőségű készítményünk azonban biztonságos választás, mivel glicerin- és egyéb vegyi anyagoktól teljesen mentes.

Mindemellett magas ár- érték arányú, gazdaságos kiszerelésű, hiszen hasonló termékek, ínyecsetelők általában 10 ml-es kiszerelésben kerülnek forgalomba, készítményünk azonban 20 ml-es.

Okos választás a fogíny ápolására!
Válassza Ön is a természet patikáját! Döntsön a 100%-ban természetes KOMPLEX szájápoló készítményünk mellett!

A termék megtalálható webáruházunk kínálatában.