Minden termék

Díjnyertes minőség meggyőző hatékonysággal:

 Hajhullás ellen   Nőknek és férfiaknak

A DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajregeneráló termékcsalád olyan egyedi fejlesztésű koncentrált növényi esszenciát - kivonatot - tartalmaz, mely értékes összetevői a fejbőrbe felszívódva közvetlenül a hajhagymáknál fejtik ki hatásukat. Ebben a komplex és koncentrált növényi esszenciában, tökéletesen működik a gyógynövényi alkotóelemek szinergikus kölcsönhatása, mely következtében a különböző fitokémiai hatóanyagok felerősítik és kiegészítik egymás jótékony hatását.

A lehető legerőteljesebb regeneráló hatás érdekében készítményeinket kiemelkedően magas és koncentrál gyógynövénykivonat-tartalommal láttuk el. Maga a Hajcseppek és a Hajtápláló olaj egy 100%-ban természetes koncentrált gyógynövény-esszencia, a Hajsampon és a Hajbalzsam pedig hiteles, aranybarna színét rendkívül magas gyógynövénykivonat-tartalmának köszönheti, semmilyen színezéket nem tartalmaznak!

A 25 gyógynövényes Hajcseppek táplálja a hajhagymákat, stimulálja működésüket, ezáltal a hajhullás csökken, a hajszálak pedig megerősödnek. A napi rendszerességgel történő alkalmazás elősegíti a hajhullás megszűnését, valamint a még élő, de inaktív hajhagymákból új babahajszálak nőnek. A 25 gyógynövény kivonata mellett koffeinnel, biokávéval, serkentő fűszerekkel, gingzeng-propolisszal dúsított Hajcseppek és Hajsamponok pedig további hatékony alternatívákat nyújtanak a hajszépségének megőrzése és helyreállítása céljából.

A DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajregeneráló gyógynövénytermékek minőségét egyedülálló módon 3 rangos Szakmai Zsűri is díjazta: 2014-ben Magyar Termék Nagydíjat, 2017-ben - Év Terméke Díjat (Szakmai Elit Díj – 25 gyógynövényes Hajcseppek), 2018-ban pedig Érték és Minőség Nagydíjat nyertek el.

Rendezés: