Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

100% Garancia

 100% garancia minden DR. IMMUN készítményre

    Biztosak vagyunk abban, hogy termékeinkkel elégedett leszel, ezért minden készítményünkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.*

    Ha valamilyen okból mégsem lennél maradéktalanul elégedett a megrendelt Mannákkal, küldd vissza a rendelésedtől számított 30 napon belül a termék maradványait (legalább 30%-ot), add meg 16 jegyű megrendelési azonosítód, vagy azt az e-mail címed, amiről a rendelést leadtad, illetve a számlaszámod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételárat megtérítjük (a visszaküldés postaköltségét nem).

    A kockázatot tehát átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a kizárólag természetes összetevőjű kozmetikumaink kényeztető hatásait.
    Fontos: Számviteli okok miatt

    - ha csomagot rendelsz (pl. megoldáscsomag, vagy karácsonyi ajándékcsomag), akkor a garanciát csak a teljes csomagra tudod érvényesíteni, a benne lévő termékekre egyesével nem, tekintettel arra, hogy a számládon is egy tételként szerepel a csomag.
    - a 3+1 akcióban részt vevő termékekre a 30 napos pénzvisszafizetési garanciád kizárólag abban az esetben él, ha mind a négy terméket visszaküldöd.
    - kuponokra, ajándékutalványokra a 30 napos pénzvisszafizetési garancia nem érvényes, de a vásárlástól 14 napig elállhatsz, amennyiben a kupon/ajándékutalvány használatát még nem kezdted meg.
    *Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a DR. IMMUN készítményekre vállalunk, melyeket közvetlenül a weboldalainkon vásároltál. Ez alól kivételt képez a DR. IMMUN Hajcseppek, mely esetén bármely boltban vagy patikában vásároltra érvényes a pénzvisszafizetési garancia 30 napig. Tehát amennyiben - a DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajcsepp kivételével - a többi termékünket máshol, és nem a webáruházunkban vásároltad, úgy a garanciát nem érvényesítheted. Köszönjük a megértésed.

 

Keresés