Garancia

Pénzviszafizetési Garancia Szabályzat

 

Büszkék vagyunk arra, hogy az ország minden területéről évek óta rendszeresen érkeznek Vásárlóinktól pozitív visszajelzések termékeink hatékonyságával kapcsolatosan. Készítményeink magas minőségüknek és kiemelkedő hatékonyságuknak köszönhetően meghódították a magyar piacot. A visszajelzések sokasága és készítményeink sikeressége bátorított fel bennünket arra, hogy termékcsaládunk lelkére, a DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajcseppekre pénzvisszafizetési garanciát vállaljunk.

Tesszük ezt azért is, mert tapasztalataink szerint sokan csalódtak már különböző hajhullás elleni készítményekben. A legtöbb gyártóval ellentétben mi kockázat nélküli kipróbálást szeretnénk biztosítani minden kedves Vásárlók számára, hogy még többen megtapasztalhassák készítményeink jótékony hatását.

I. DR. IMMUN Kft. az alábbi feltételek szerint vállal Garanciát az általa gyártott és forgalmazott „DR. IMMUN® Hajcseppek hajhullás és korpásodás ellen” terméke vonatkozásában:


 

  1. Garanciánkkal kapcsolatos részletes feltételeket társaságunk weblapján a www.hairwellness.hu oldalon tesszük közzé, mindenki számára hozzáférhető módon.
  2. Jelen Garancia csak és kizárólag a társaság által gyártott és forgalmazott „DR. IMMUN Hajcseppek hajhullás és korpásodás ellen” készítményre érvényesítető.
  3. A garancia hajhullás esetén a túlzott hajhullás megszűnésének vagy csökkenésének elmaradása esetén, valamint korpásodás esetén a korpásodás csökkentésének elmaradásának esetén jár.
  4. Fenti termékünk vonatkozásában Garanciát jelen feltételek közzétételének napjától, 2012. január 18. napjától visszavonásig vállalunk.


II. Garancia érvényesítését az alábbi bármelyik feltétel megvalósulása esetén kizárjuk:

 

  1. Elhalt, élettelen hajhagymák esetén hajnövesztő hatásra; tehát új haj növesztésére a garancia nem érévnyesíthető.
  2. Nem terjed ki a garancia továbbá a korpásodás megszüntetésére, valamint különböző fertőzéses és autóimmun eredetű fejbőrbetegségekből fakadó korpásodás esetén a korpásodás csökkentésére sem.
  3. Garancia nem érvényesíthető abban az esetben, ha a Vásárló kizárólag 1 terméket használt fel tekintettel arra, hogy a kúra, mely alatt eredményes változás elérhető átlagosan 60 napig tart, és egy termék - a betétlapon olvasható tájékoztató alapján - nem elegendő annyi időre.
  4. Nem érvényesíthető a Garancia, abban az esetben, ha az első és az utolsó vásárlás között 60 napnál több idő telt el.
  5. Garanciát kizárólag minimum 2 db, maximum 4 db termék eredménytelen felhasználása esetén biztosítunk. További termékek eredménytelen felhasználása esetén Garanciát vállalni nem tudunk.
  6. Garancia érvényesítését minden Vásárlónknak csak és kizárólag egy alakalommal biztosítjuk, azt követően annak érvényesítésére nincs lehetőség.
  7. Jelen Garancia nem terjed ki a társaság munkavállalóira, tulajdonosaira, valamint vezető tisztségviselőire.
  8. Régi csomagolású készítményekre nem vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia.

III. A Garancia érvényesítéséhez az alábbi feltételek együttes betartása szükséges a Vásárló részéről. Bármelyik feltétel meg nem valósulása esetén a Társaságunk a Garancia érvényesítésének a jogát kizárja.


 

  1. A dobozban található használati javaslat betartása.
  2. Garancia érvényesítése iránti kérelem, mely tartalmazza a termékkel kapcsolatos tapasztalatok és vélemények hitelt érdemlő leírását, a kérelmező/számlatulajdonos nevét, telefonszámát (kapcsolatfelvételt segíti) és a lakcím kártyában szereplő lakcímének a feltüntetését, valamint számlaszámát, melyre a Vásárló a vételár visszafizetését kéri.
  3. Kizárólag pénzügyi okok miatt nem térítjük vissza a teremékek árát!
  4. Csomagolás megléte (doboz, üveg).
  5. Eredeti blokk vagy számla, amin a vásárlás helye, időpontja, termék megnevezése, vételára egyértelműen beazonosítható. A számlán vagy nyugtán történt bármely szabálytalan javítás, törlés, átírás, valótlan, illetve hiányos adatok bejegyzése, a garancia érvénytelenségét vonja maga után.
  6. A felsoroltak együttes elküldése legalább ajánlott postai küldemény útján a társaság székhelyé: 3000 Hatvan, Harmónia u.7.
  7. Az elveszett, nem kézbesített postai küldeményekért felelősséget nem vállalunk.

IV. Termékünk vonatkozásában a Garancia jogának gyakorlásának tekintetében pénz visszafizetését vállaljuk az alábbiak szerint:


 

  1. Vásárló által igazolt felhasználás és vásárlás esetén fogyasztói ár mértékéig visszatérítjük a termék(ek) vételárát.
  2. Garanciánk a késedelmi kamat és egyéb járulékos költségek (pl.: csomagolás, postázás, parkolási díj, utazási költség…stb.) megtérítésére nem vonatkozik.
  3. Társaságunk a fenti együttes feltételek maradéktalan teljesítése esetén a kézhezvételtől számított 21 napon belül a Vásárló részére a vételárat átutalja a Vásárló által, kérelmében meghatározott számlaszámra.

V. A Garancia feltételeinek be nem tartása esetén a DR. IMMUN KFT.  Garanciával kapcsolatos követelés, igény jogi úton történő érvényesítését kizárja.


VI. A Garancia feltételeinek megváltoztatásának jogát a DR. IMMUN KFT.  fenntartja.

Hatvan, 2012. január 18.

                                DR. IMMUN KFT.