Hajhullás, Hajritkulás ellen Hajregeneráló Kúra 2 db ajándék termékkel

Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: (29)
Kívánságlistára teszem

A Hajhullás elleni 25 gyógynövényes Hajregeneráló Kúracsomag tartalma:

  • 1 db 25 gyógynövényes Hajsampon
  • 2 db 25 gyógynövényes Hajcseppek
  • 1 db 25 gyógynövényes Hajbalzsam
  • 1 db Hajszépség tabletta
  •  

mely vásárlása esetén AJÁNDÉK:

  • 1 db 25 gyógynövényes Hajcseppek
  • 1 db 25 gyógynövényes Hajsampon
  •  
20.500 Ft 15.000 Ft (11.811 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hajhullás, Hajritkulás ellen Hajregeneráló Kúra 2 db ajándék termékkel
20.500 Ft 15.000 Ft (11.811 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Vélemények

5.00
29 értékelés
29
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 05. 17. Igazolt vásárlás
Korábban rendeltem már a termék csomagot, mely komplex kúra után gyorsan helyreállította elgyengült hajam szerkezetét, erősebbé és fényessé tette azt. Amikor csak szükséges, újból fogom használni a kúrát, csak ajánlani tudom!
2023. 08. 15. Igazolt vásárlás
A termék csomag megvásárlása előtt sajnos hosszú ideje erős hajhullással-, illetve sebes- es viszkető fejbőrrel küzdöttem. Többféle hajkozmetikumot kipróbáltam már, sajnos egyik sem vált be, többek között az sem, amit bőrgyógyász ajánlott. Kétségbeesetten kerestem az interneten a problémámnak megfelelő termékeket, amikor is szerencsémre megtaláltam a Dr. Immun termékeket. Reménykedve és bizakodva leadtam az első rendelésemet. Azt kell, hogy mondjam, nem ez volt az utolsó rendelésem. Nagyon elégedett vagyok a termékekkel összességében. Használom a sampont, a balzsamot, a hajcseppeket, az olajat és a vitamint! Csodálatosan kifejti hatását a termékekben található magas gyógynövény kivonat tartalom. A fejbőröm nem viszket, a sebek gyógyulnak, sokkal kevesebb hajam hullik. Erről készítettem fotót 2023.08.02-án és a mai napon is, 08.15-én. Sajnos képet nem tudok ide feltölteni! Az eredmény engem is meglepett, azt kell, hogy mondjam, örömömben kiugrottam a bőrömből :) Hajmosás és szárítás után csodálatosan puha és újjászületett, tiszta a hajam. Az illatát én nagyon szeretem, a Párom azt mondta, tea illatom van. Nagyon köszönöm ezúton is, örülök, hogy bizalmat szavaztam a termékeknek, nem túlzok, ha azt írom: csodaszer egytől-egyig!
2023. 05. 09. Igazolt vásárlás
Nagyon rég küzdöttem a korpával és a hajhullással is. Számtalan drágábbnál drágább termékkel próbálkoztam, de sajnos nem segítettek csak ideig óráig.
A Dr. Immunt azonban már hónapok óta használom és már az első pár használat után meglepő volt a változás. A korpa teljesen megszűnt, a fejbőröm sem viszket már. A hajam minimálisan hullik már csak. Mindenkinek ajánlom, aki hasonló problémával küzd.

Köszönöm ❤️
2023. 04. 12. Igazolt vásárlás
Sok problémám volt a hajammal. Amióta használom az összes termék családot, azóta nem hullik a hajam csak minimálisan. A korpásodás is megszűnt.
2023. 03. 07. Igazolt vásárlás
Kúraszerűen szoktam használni, nagyon szeretem, amikor használom láthatóan és érezhetően csökken a hajhullás és a fejbőr irritáció, viszketés, szebb a hajam.
Kedvezőek a csomagajánlatok, ha rendelek, mindig ezeket választom, mert akkor tényleg hosszú távon tudom alkalmazni.
Köszönöm Dr. Immun!
2023. 02. 08. Igazolt vásárlás
Nagyon szeretem a termékeket. Évek óta használom őket. A hajcseppek használatakor észrevehetően csökken a hajhullás.
2022. 04. 04.
Mióta a termékcsaládot használom, kevésbé hajlamos a hajam zsírosodásra és a korpásodás is jelentősen csökkent. Emellett szeretem az illatát, ritkábban kell hajat mosnom, mert hatása sokáig tart. Meg vagyok vele elégedve. Köszönöm!
2021. 12. 14. Igazolt vásárlás
Jelen termékeket kiegészítendő rendeltem hajolajat is, melyet időszakosan használtam, amikor sebeket éreztem a fejbőrömön. Nekem bevált, kb. 3-4 használat után megnyugtatta a fejbőröm, és eltűntek a sebek.
2021. 12. 14. Igazolt vásárlás
Egy évvel ezelőtt egy teljes kúrát végigcsináltam (sampon, balzsam, hajcseppek), mely során úgy tapasztaltam, hogy a hajhullásom jelentősen csökkent, és apró babahajaim kezdtek nőni. Az elmúlt hetekben ismét jobban hullik a hajam, emiatt döntöttem egy újabb kúra mellett.
2021. 12. 13. Igazolt vásárlás
Hosszan tartó, erős hajhullásomra rendeltem a DR.IMMUN 25 termékcsaládot, négy hónapja használom, nagy mértékben csökkent a hajhullásom és sok új apró hajszálam nőtt. Mivel nagyon zavart az erős hajhullás, elkeseredettségemben tényleg mindent kipróbáltam a legdrágább hajhullás elleni készítményeket is, de hiába. Örülök, hogy rátaláltam erre a termékcsaládra. Mindenkinek ajánlom, aki tényleg eredményt szeretne elérni a hajhullás megszüntetésére.
2021. 12. 12. Igazolt vásárlás
Nagyon megszerettem a Dr. Immun termékeit, csak ezt használom ezentúl a drogériás samponok és balzsamok helyett. Szülés után nagyfokúan megritkult hajamat tette rendbe a kúra, megállította a hajhullást és rengeteg új babahajszálam nőtt. Szép fényes tőle a hajam, és szeretem az illatát.
2021. 12. 09.
Nagyon magas hatóanyag tartalma miatt vettem meg, korábban is bevált!
2021. 12. 07. Igazolt vásárlás
Évekkel ezelőtt használtuk lányom és én a termékcsaládot hajhullás miatt. Akkor nagyon bevált. Most ismét szükségünk van rá! Biztos vagyok benne, hogy nem fogunk csalódni
2021. 10. 30. Igazolt vásárlás
Inzulinrezisztencia miatt sajnos hullott a hajam.A Dr.Immun termékeket már próbáltam,a sampont,és a hajcseppet is.Nagyon elégedett voltam a termékekkel.A sampon,és a hajcsepp együttes használatától sok babahajam lett,a fodrászom is megjegyezte,hogy sokkal több hajam lett,illetve a minősége is változott.
2021. 09. 26. Igazolt vásárlás
Mostanában elkezdett hullani a hajam és ezért keresgéltem a különböző hajvitaminok, hajápolók között. A sok pozitív vélemény miatt esett a Dr Immun termékcsaládra a választásom, remélem nálam is beválik, már alig várom, hogy megérkezzen.
2021. 09. 23. Igazolt vásárlás
Covid utáni erős hajhullásra használom a termékeket. Rövid használat után is csökkent a hajhullás mértéke. Kombináltan érdemes használni. Javult a hajszerkezet, újra növésnek indult a hajam. Hatékony, ajánlom.
2021. 09. 23. Igazolt vásárlás
Covid utáni erős hajhullásra használom a terméket. Jól láthatóan csökkent a hajhullás mértéke rövid időn belül. Érdemes csomagban használni, sampon, balzsam , csepp. Sok vitamin van benne, a hajnövekedés is megindult.
2021. 08. 18. Igazolt vásárlás
A termék használata közben már pár hét után látható volt a javulás. Sokkal kevesebb hajszálam hullott ki, a hajmosások közben sem tapasztaltam hullást. A hajam állaga javult, de szükséges a balzsam használata.
2021. 07. 23. Igazolt vásárlás
Tavaly kezdtem el használni a készítményeket hajhullás miatt. Pár hét után jelentősen csökkent a hajhullásom. Kellemes illatú a sampon és a balzsam is. Korábban kétnaponta mostam a hajam, most már elég hetente kétszer. Nagyon jó termékek.
2021. 07. 01. Igazolt vásárlás
Nagyon sokat segített a hajcsepp. Pár hét után látványos volt a változás. Rengeteg babahaj nőtt. Az illata friss. Nem nehezíti el a hajat, nem zsírosodik sőt, sokkal tovább marad tiszta. A fénye újra egészséges, élettel teli.
2021. 06. 06. Igazolt vásárlás
Rendkívül hatékony termékcsalád. Már önmagában a kapszula is sokat segített, de a sampon, a balzsam és a hajcseppek együttes használata szinte teljesen megszüntette a hajhullást.
2020. 03. 31.
Nagyszerű termék, végtelenül hálás vagyok érte! Egy hónapnyi használat után már csökkent a hajhullás, és mára szinte teljesen megszűnt.
Tavaly év végén vettem észre, hogy egyre több hajszál hullik ki hajmosásnál és fésülködésnél, végül már szemmel is jól látható volt a fejem tetején a hajritkulás. (35 éves nő) Egy hónapnyi használat után a hajhullás csökkent, majd teljesen leállt, és ezután elkezdtek növekedni az új hajszálak. Alig hittem a szememnek , készítettem fényképeket is. Megdöbbentő, hogy 3 hónapja mennyi hajam hullott ki egyetlen hajmosás alkalmával, most pedig alig van 2-3 szál a fésűben. Nagyon hálás vagyok! Köszönöm szépen!!
2020. 03. 22.
Viszkető, zsírosan korpásodó fejbőrömre kezdtem el használni. A viszketés már 1-2 nap után enyhült (sampon + hajcseppek), pár hét után a bőröm letisztult és megkezdődött a hajnövekedés. Sok drága terméket kipróbáltam korábban, de egyedül ez használt. A tablettákat most próbálom először, de biztosra veszem, hogy abban sem fogok csalódni. Köszönöm!
2020. 01. 11.
Szenzációs termékek, látszódik, hogy nagyon minőségi alapanyagból vannak. Amióta használom a korpásodás szinte teljesen eltűnt, hajmosást is csak hetente kétszer kell alkalmazni.
Én úgy használom - erős korpásodás volt - hogy a hajcseppekkel a hajmosást követően fújom be a fejbőrömet és utána nem mosom le. Nem lesz semmi bajom tőle. És érzem, hogy jót tesz a fejbőrnek.
Le a kalappal a gyártók előtt! Köszönjük.
2019. 12. 01.
Hamar megérkezett. Lassan egy hónapja használom, eddig annyi változást vettem észre, hogy kevésbé hullik a hajam és végre a korpásodás is eltűnt. :) Eddig majdnem mindennap kellett hajat mosnom, de most már csak egy héten 2-szer kell. Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel.
2019. 11. 18.
1-2 évente végigcsinálom a kúrát, minden alkalommal jelentősen csökkent a hajhullás, már néhány használat után is. Használom a sampont, balzsamot, hajcseppeket és az étrend kiegészítőt is. Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel.
2019. 10. 22.
Hamar megérkezett, pontos csomagtartalommal. Nagyon elégedett vagyok a termékekkel! Szuper!
2019. 04. 08.
Gyors, pontos szállítás. Külön tetszett és jól esett, hogy kaptam névre szóló levelet is. Elégedett vagyok :-)
2019. 03. 08.
Gyors és pontos szállítás, tetszetős csomagolás, kiváló termék! Maximálisan elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek!

Hajhullás teszt

HAJHULLÁS TESZT

Nem tudja pontosan, milyen hajhullás elleni készítményt lenne érdemes használnia?

Szeretném tudni:

TESZT NŐKNEK

TESZT FÉRFIAKNAK

Termékleírás és Paraméterek

Alkalmazás oka Hajhullás ellen
Termékcsalád 25 gyógynövényes