Hajhullásra sikeres, komplex hajkúra

Hajhullásra sikeres, komplex hajkúra
Szeretne egy komplex hajkúrát hajproblémáira, de még nem találta meg a megfelelő hajápoló csomagot? Bizalmatlan a sokat ígérő kencékkel szemben és nem akar vagyonokat költeni haja egészségére? Megértük! A DR. IMMUN 25 gyógynövényes termékcsaládja éppen ezért elérhető áron, számos termékcsaládjával komplex hajkúrát biztosít a haj számára, hogy visszanyerje egészségét és dússágát.

Szeretne egy komplex hajkúrát hajproblémáira, de még nem találta meg a megfelelő hajápoló csomagot? Bizalmatlan a sokat ígérő kencékkel szemben és nem akar vagyonokat költeni haja egészségére? Megértük! A DR. IMMUN 25 gyógynövényes termékcsaládja éppen ezért elérhető áron, számos termékcsaládjával komplex hajkúrát biztosít a haj számára, hogy visszanyerje egészségét és dússágát.

Díjazott minőség

Ez az egyetlen hajregeneráló termékcsalád, amelyet 2014-ben Magyar Termék Nagydíjjal, 2017-ben Év Terméke Díjjal (Szakmai Elit Díj, Hajcseppek), 2018-ban pedig Érték és Minőség Nagydíjjal ismertek el hazánkban. A rangos zsűri számos kritériumnak alávetve vizsgálta a termékek kiválóságát, minőségét, melynek minden szempontból megfeleltek a termékek. Megbízhatóságukat számos visszatérő vásárló is igazolta, akiknek a gyógynövényes összetevők jelentősen csökkentették a hajhullás mértékét.

Komplex hajkúra hajhullás ellen

1. DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajsampon

A termékcsalád egyik alkotóeleme a 25 gyógynövényes Hajsampon, amely kímélően tisztít és táplál. Eredményességét a benne rejlő 25 gyógynövény gazdag esszenciája adja, melyek között megtalálható a vérkeringést javító rozmaring, kakukkfű és csalán is. Mindez nélkülözhetetlen a fejbőr egészséges vérkeringésének serkentésében, amely által több oxigén és tápanyag jut a vérrel együtt a hajszálereken keresztül. Továbbá számos antibakteriális tulajdonsággal rendelkező gyógynövény is bekerült a receptúrába, mint a zsálya, citromfű, zsurló, bazsalikom. Nem maradtak el a nyugtató hatású gyógynövények sem, amelyek képesek enyhíteni a viszkető fejbőr tüneteit és a különböző bőrgyulladásokat a fejtetőn, ezek közé sorolható a kamilla és a körömvirág is, amely segíthet leküzdeni a gyulladásos eredetű fejbőrbetegségeket. A hajsampon alkalmazásával a fejbőr felfrissül hajmosás során, ezt követően pedig a hajszálak újjáélednek, melynek hatására a hajtövek megemelkednek és a haj optikailag is dúsabbnak tűnik. A kímélő hajmosás eredménye, hogy a haj nem roncsolódik tovább.

2. DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajcseppek

Ahogy fentebb említettük a gyógynövényes hajcseppek 2017-ben Szakmai Elit Díjas termékké avanzsálódott. Ebben nagy szerepet játszott az is, hogy 100%-ban természetes kivonatról van szó, amely hatékonyságát a 25 gyógynövény gazdag kivonata adja. A termékcsalád minden tagját ugyanaz az értékes összetétel jelenti, melyben a gyógynövények szinergikus kölcsönhatásban vannak egymással, vagyis fokozzák egymás jótékony tulajdonságait. A Hajcseppeket naponta 4 alkalommal is használhatja, hiszen nem okoz bőrirritációt vagy bőrkiütést.

3. DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajbalzsam

Általában egy egészséges hajkorona is igényli a hajvégek ápolását, ugyanis a különböző időjárási viszonyok (napsütés, sós víz, hideg levegő) roncsolják a hajszálakat. Ezen kívül a gyakori hajvasalás, hajgöndörítés, festés, hajhosszabbítás mind negatív hatással van a hajszálak egészségére. Napjainkban nehéz kikerülni, hogy mellőzük a roncsoló tényezőket, hiszen a divat folyamatos változásokat diktál hajunkat, sminkünket és öltözködésünket illetően. A DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajbalzsam különlegessége, hogy mesterséges színezék anyag nélkül készült, akárcsak a többi DR. IMMUN készítmények. Ezáltal ismét a természetesség jegyében ápolhatjuk hajszálainkat. A gyógynövényekben rejlő vitaminok például a csalánban található A-, B-, C-, K-vitamin, magnézium, kalcium, vas magnézium mind hozzájárul a hajszálak táplálásához. Emellett számos példát lehetne említeni, hiszen a gyógynövények, akárcsak a zöldségek rengeteg vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaznak.

4. DR. IMMUN Hajszépség vitamin komplex

Ha már vitaminok, akkor fontos megemlíteni a DR. IMMUN Hajszépség vitaminját, amely 15 értékes elemet tartalmaz. Összetételében megtalálható az A-vitamin, C-vitamin, cink, szelén, réz, 6 féle B-vitamin, Biotin, hialuronsav, kollagén és a szőlőmag kivonat is. Ezek mind-mind hozzájárulnak a szép és dús haj eléréséhez, melyben különösen a biotinnak van fontos szerepe. A biotint szokták a haj szupervitaminjának is nevezni, mivel ennek hiánya hajtöredezést, hajhullást és korpásodást okoz. Oka, hogy a biotin a haj keratin termelődésének legfontosabb eleme, e nélkül a keratinocita sejtek nem termelődnek megfelelően és a haj keratinállománya romlik. Mivel hajunk 97%-át keratin alkotja, ennek a fontos fehérjének a hiánya azonnal észrevehető, de nemcsak a hajunk állapotán, hanem a betöredező körmök és a pattanásos bőr is árulkodó jele lehet. Mindemellett a bőr dehidráltnak tűnik, színe elváltozik és szürkés színűvé válik. A Hajszépség vitamin komplex átfogó vitaminpótlást biztosít a szervezet számára, amellyel könnyen kivédhető, hogy tápanyaghiány hajhullást okozzon.

5. DR. IMMUN Hajtápláló olaj

A Hajkúrát javasolt kiegészíteni a Hajtápláló olajjal azoknak, akik pikkelysömörrel, ekcémával, vastag korparéteggel küzdenek a fejbőrön. Esszenciális zsírsavai és a 25 gyógynövény ereje segít megszüntetni a viszkető érzést és feloldani a lerakódott, sárgás színű vastag korparéteget. Alkalmazásával a korpa könnyen eltávolítható válik hajmosás közben, amely fontos abban a tekintetben, hogy fejbőr fellélegezzen és elég oxigénhez jusson. A zsíros közeg jó táptalajt biztosít a gombák elszaporodásának, amely újbóli fejbőr betegségeket idézhet elő. Tehát a fejbőr tisztán tartása nemcsak esztétikai szempontból, hanem egészségügyi okokból is nélkülözhetetlen.

Kinek ajánlott a komplex hajkúra?

Elsősorban azoknak, akik hajhullással, korpásodással küzdenek, de természetes azoknak is érdemes beiktatni ezt a komplex hajregenerálását a hajápoló rutinjába, akik szeretnék megőrizni szép és egészséges hajkoronájukat. A hajhullás és a korpásodás mögött számos megbúvó ok rejtőzik. Előbbinél nemcsak a hajhullás mértékét hanem típusát is fontos megvizsgálni ahhoz, hogy a megfelelő hajápoló szereket tudjuk alkalmazni. A hajhullás lehet visszafordítható és visszafordíthatatlan, utóbbi közé tartozik az androgén alopecia, amely genetikai hajhullást jelent. Zömében férfiaknál fordul elő, de a hormon háztartás felborulásával nőket is érinthet. A visszafordítható hajhullás közé tartozik a diffúz hajhullás a foltos hajvesztést. A diffúz hajhullás oka gyakran tápanyaghiányban keresendő, de kiváltó okok lehetnek gyógyszerek, pajzsmirigybetegségek, hormonális betegségek, daganatos megbetegedések, gyulladásos állapot, vashiány, helytelen táplálkozás, stressz, műtét, vérvesztés, altatás. A foltos hajhullás mögött autoimmunbetegség húzódhat meg, melynek kezelésére egyelőre nincs gyógymód. A visszafordítható hajhullásokra jó eséllyel pozitívan hatnak a gyógynövények, ezáltal akár a teljesen kihullott fejbőr hajállománya is visszahozható. A genetikai hajhullást előrehaladott állapotban már semmilyen készítmény nem tudja visszafordítani, mivel a szőrtüszők zsugorodása is megtörténik. Időben a hajhagyma kivezető nyílása eltűnik a fejbőrről, ezáltal nem tud új a hajszál serkenni.

Fontos megemlíteni, hogy a hajkúra minden esetben akkor lesz sikeres, ha a probléma forrása is orvosolva van, illetve rendszeresen alkalmazza a fentebb említett termékeket. Részletesen használati útmutató minden eseteben a termékek betétlapján található.