Vásárlói vélemények

Vérehulló fecskefű kivonat

2021. 08. 01. - B.Krisztina 
Igazolt vásárlás 
Tökéletes szer. A kezemen lévő makacs, vírusos szemölcs két hét használat után nyomtalanul eltűnt.

2019. 12. 11. - R. Erika 
Valóban jó készítmény! Gratulálok!

2019. 11. 12. - Anytka 
Kipróbáltam és tényleg elmulasztotta a talpamon a szemölcsöt! Igaz, hogy kb. 3 hónapig kenegettem vele, és már akkor segített, amikor már nem is reméltem, de eltűnt!

2019. 08. 15. - Nagy Borbála 
Nagyon sokat köszönhetek ennek a terméknek! A talpamon újra és újra kiújuló szemölcs volt. Hiába távolították el bőrgyógyászaton, mindig visszanőtt, ami óriási probléma volt nekem, mert minden lépés fájt miatta, amikor már nagyobb volt. Elkeseredésemben vásároltam vérehulló fecskefű kivonatot, amit több hónapig használtam. Minden nap kenegettem a talpam. Először azt hittem, hogy nem használ, mert semmi nem változott. Pár hónap múlva éppen ezért be is fejeztem a használatát. Ezt követően egyik este mosakodás közben vettem észre, hogy eltűnt a talpamról a szemölcs! Leszárította a vérehulló kivonata! Nagyon köszönöm!

2019. 04. 24. - Angyal Péter 
Kiváló termék, minden bőrproblémára hatékony. Minden kisebb szemölcsöt leszed, borotválkozás utána irritált bőrt megnyugtatja. Bőrgyulladásokra, pattanásokra is kiváló.
Gratulálok!


Fogíny-és szájápoló kivonat

2021. 08. 08. - Kőhalminé Kovács Kinga 
Igazolt vásárlás 
A termék használata erősebbé tette az ínyemet. A fogínyvérzésem enyhült. Az oldat íze kellemes. Már a 2. adagot fogom elkezdeni használni. 

2021. 06. 10. - Zoltán 
Igazolt vásárlás 
Hatékony termék! 

2019. 12. 09. - Era 
Érzékeny a fogínyem, arra használom, nagyon jó!

2019. 04. 01. - Tán Zsuzsa 
Hónapok óta rendszeresen használjuk szüleim és én is a DR. IMMUN Fogíny- és szájápoló kivonatot. Nagyon gyorsan segített hirtelen fogérzékenység, ínygyulladás során. Ár-érték arányban is tökéletes, de engem a hatékonysága fogott meg leginkább. A legjobb szer, amit eddig próbáltam, nem is veszek mást azóta. ❤️


Fekete nadálytő kivonat

2021. 07. 05. - Molnár Csilla 
Igazolt vásárlás 
50 év fölött már sajnos ízületi gondok is jelentkeztek. A lányomtól hallottam a termékről és jótékony hatásairól ezért bátran kipróbáltam. 
Néhány használat után csökkent a fájdalom a kezeimben.
Azóta is rendszeresen használom ha szükség van rá.

2021. 07. 05. - S. Boglárka 
Igazolt vásárlás 
A jógatanárom is csak ezt ajánlotta bármilyen sérülést, húzódást tapasztaltunk a gyakorlás folyamán. Természetes és nagyon hatásos a fájdalmak enyhítésére. 

2021. 07. 05. - Szasz-Foldi Boglarka 
Igazolt vásárlás 
Minden termékével maximálisan elégedett vagyok a cégnek. Rengeteget segít az ízületi fájdalmakon, húzódásokon. Egy fárasztó nap után is jó egy lábmasszázshoz. 

2019. 04. 01. - Mikes János 
Nemrég sajnos részleges izomszakadást szenvedtem. 
Ekkor próbáltam ki a DR. IMMUN Fekete Nadálytő kivonatot.
Sokat segített a regenerálódásban,csökkentette a lábamon lévő pirosságot,duzzanatot (naponta többször is bekentem) és a fájdalmon is enyhített. Köszönöm!


Csalán Hajcsepp

2019. 04. 01. - Pataki Nikolett 
❤️ Nekem ez segített! Erős, fényes, egészséges haj titka ebben a csöpp üvegcsében van. ;)

2018. 12. 03. - Láng Erika 
Többször használtam a készítményt, elégedett vagyok vele. Megszüntette a korpásodásomat, karban tudom tartani vele a fejbőrömet.
Prostaticum

2021. 11. 04. - Csukas Csaba 
Igazolt vásárlás 
Kitűnő termék, a konkurens termékek küzül is kiemelkedik.
Ár-érték arányban pedig messze felül múlja őket.
A nagy marketing büdzsével ellátott külföldi cégek termékeivel is felveszi a versenyt, gratulálok a gyártónak!

2019. 12. 09. - Zoli 
Jó választás volt, használt! Gratulálok hozzá!

2019. 11. 20. - P. Dávid 
Azóta vagyok jobban, mióta ezt szedem, jó termék!

2019. 05. 05. - Ádám István 
Kiváló termék .Köszönöm a segítséget


Koffein Sampon

2021. 08. 16. - Kispál Andrásné 
Igazolt vásárlás 
Egy időben nagyon elkezdett hullani a hajam, ráadásul atópiás lett a fejbőröm. Az interneten szerencsére rátaláltam a Dr. Immun termékekre és próba szerencse alapon kipróbáltam. Nagyon hamar érezhető volt a változás. Az atópiás fejbőröm 2-3 hajmosás után rendbe jött, ugyanakkor érezhető volt az is, hogy a hajhullásom is egyre ritkább lett.
Kúra szerűen használtam mind a sampon-hajcsepp-hajolaj-balzsam termékeket, melyben néhány hónap szünetet tartottam, de úgy gondolom, egy bizonyos kor felett, már szükség van ilyen intenzív kúrák rendszeressé tételére.

2021. 08. 06. - Vargáné Farkas Mónika 
Igazolt vásárlás 
2 hónapja használom a termékcsaládot. Kipróbáltam a másik 2 változatot is, tesztelni szeretném ezt is. Megszüntette a korpásodást és az erős fejbőr viszketést is. Örülök, hogy rátaláltam a termékekre. Gyors a szállítás is. Köszönöm. 

2021. 07. 20. - Seres Anikó 
Igazolt vásárlás 
Kellemes illatú sampon, a hajcseppel és kapszulával együtt használom, látványos javulás érhető el ezekkel a termékekkel rövid időn belül. 
A rendelésemet mindig nagyon gyorsan és pontosan megkapom, a csapat tagjai rendkívül segítőkészek, kedvesek.
Köszönöm!


25 gyógynövényes Hajsampon

2022. 02. 28. - Adrienn 
Igazolt vásárlás 
Többször is újravásároltam ezt a terméket,mert nagyon elégedett vagyok vele.A hajam sokkal jobb állapotban van amióta használom.

2021. 09. 20. - Kozma András 
Igazolt vásárlás 
Korpásodás miatt próbáltam ki először ezt a terméket, körülbelűl fél éve, és azóta is csak ezt a fajta sampont használom. A korpásodást teljesen megszüntette, illetve dúsabb is lett a hajam ( hajcseppel együtt használtam, lehet az is közre játszott). Az illata kellemes gyógynövényes illat, számomra nagyon bevált.

2021. 08. 12. - Csáki Andrea 
Igazolt vásárlás 
A hajcseppekhez hasonlóan ezt a terméket is 2020 szeptembere óta használom minden hajmosásnál, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Elengedhetetlen lett ez a termék is számomra a hajam karbantartásához, hogy ilyen dús, ápolt maradjon. Végre nem stresszelek hajmosás után, mert már nincs sok hajszál a kádban. Már nem hullik abnormálisan, csak amennyi természetes.

2021. 08. 02. - Anna 
Igazolt vásárlás 
Nagy jó ár érték arányú termék!
Sokat segített. Kipróbáltam már sok patikai hajerősítőt, de nem voltak ilyen hatékonyak!!!
Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

2021. 07. 13. - Solymosi-Székely Orsolya 
Igazolt vásárlás 
A 25 gyógynövényes sampon használata mellett a hajam életteli és kevésbé hajlamos a zsírosodásra. A sampon több hetes használata után látványosan csökkent a hajhullás. Természetes, gyógynövényes illata is rendkívül kellemes.

2021. 07. 02. - Szombat-Bodor Edvárd 
Igazolt vásárlás 
A feleségemnek már ötödjére rendelem ezt a terméket. Nagyon megvagyunk elégedve vele. Több családtag is érdeklődött, hogy milyen terméket használ, mivel a változás szemmel látható, hogy erősödött a haja megnőtt, és megdúsult.

2021. 07. 01. - Novák István 
Igazolt vásárlás 
Hatalmas folt alakú kopaszodásom miatt kezdtem el használni heti 2-3 alkalommal a Dr. Immun Hajsampont. Köszönhetően a terméknek néhány hónapon belül látványos fejlődést sikerült elérni. A hajszálak újra megerősödtek, ahol folt volt, térnek vissza a "babahajak". Állandó rendszerességgel fogom azután is alkalmazni, ha teljes mértékben sikerül visszafordítani a folyamatot. 

2021. 05. 20. - Emőke 
Igazolt vásárlás 
Erős hajhullás miatt kezdtem el használni a hajcseppekkel együtt.
Nagyon jók a tapasztalataim, maximálisan meg vagyok elégedve.

2020. 01. 28. - Tündi 
Ha szeretnéd, hogy ne hulljon a hajad nem fogsz csalódni:)

2020. 01. 11. - Melinda 
Kiváló termék hajhullásra.

2019. 12. 09. - Babi 
Hajhullásra nagyon bevált nekem!

2019. 11. 20. - B. Rebus 
Már régóta használom, és csak ajánlani tudom! Az egyik legjobb sampon a hazai piacon! Nemcsak én szeretem az illatát, de a hajam is a hatását!

2019. 11. 09. - Varga Eszter 
Nekem a kedvenc samponom. Jó illata van, jól tisztít, könnyen ki tudom mosni a hajamból, nem szárítja, kócolja. A hajcseppel együtt használtam sikeresen a hajhullásomra, de a korpásodásom is nagyon jól karban tartja. Nálam 5 csillag. 

2019. 09. 10. - Fátyol Ágnes 
Többszöri hajmosás után nagyon jó lett tőle a hajam. A hajhullás, fejbőrviszketés (pikkelysömörtől) szinte az első hajmosáskor megszűnt.

2019. 08. 15. - Hagymási Erika 
A hajcseppel együtt vásárolom egy ideje hajhullásra, és nagyon meg meg vagyok elégedve a termékekkel. Látványosan javult a hajam, és csökkent a hajhullásom az elmúlt 5 hónapban, amióta ezeket a termékeket használom.

2019. 08. 06. - Emese 
Szeretem, jó sampon. Kb. fél éve használom, biztosan nem fogom lecserélni! :) 

2019. 07. 12. - Judit 
Hajcseppel együtt használom, nagyon jól kiegészíti a használatát, kellemes vele hajat mosni. Nem szárít, jó az illata. A hajam pedig már alig hullik, pedig nagyon hullott, és nagyon le volt gyengülve.

2019. 06. 26. - Kovács Rita 
Tökéletes termék, szép és ápolt hajam lett tőle!!!

2019. 04. 03. - Ősz Nikoletta 
Szuper termékek kedvező áron.
A hajsampont használom és a balzsamot,ami nagyon hatékony.Hajhullásra a legjobb.Mindenkinek ajánlom 

2019. 04. 01. - Damázsdi Krisztina 
Évek óta használom a Dr. Immun Gyógynövényes hajsampont., A hajam sokkal selymesebb, erősebb, fényesebb és egészségesebb tőle. Amit még tapasztaltam, hogy védi a hajam színét, nyáron nem szívja ki a Nap. Nagyon finom az illata! Mindenkinek ajánlom!

2019. 03. 29. - Rákóczi Hajnalka 
A gyógynövényes sampon valami fantasztikus, könnyen kezelhető és friss tőle a hajam. Gyorsabban nől és a tartása is jobb lett. Imádom az illatát ❤

2019. 03. 20. - Lukács Terézia 
A gyógynövényes sampont szívből ajánlom, szteroidos kezelés után az egyetlen volt amitől tényleg olyan volt a hajam amilyennek lennie kell. Köszönöm!!!


Ginzeng-Propolisz Sampon

2022. 01. 08. - Nyizsnyánszky Brigitta 
Igazolt vásárlás 
Szuper termék kedvező árban!
Amióta használom sokkal erősebb, fényesebb, egészségesebb a hajam és gyorsabban is növekszik! 

2021. 11. 09. - Edit 
Igazolt vásárlás 
Nagyon szeretem ezt a terméket. Nagyon jó illata van, és remek tartása lesz a hajamnak. Mind a hajcseppet, hajbalzsamot, és hajolajat is használom. 

2020. 03. 10. - Gabriella 
Nagyon szeretem, jó az illata és a hajamra jó hatással van.

2019. 12. 02. - Gabriella 
Még csak most kezdtem használni. Nagyon jó illata van, szép selyemtapintású a hajam tőle. 

2019. 04. 16. - Damázsdi Krisztina 
Selymes, fényes, erőssé vált a hajam a sampon használatától. Amit még tapasztaltam, hogy ellenáll a napsugaraknak, nem fakul ki a hajam. Nagyon szeretem, az illata finom mézes. Mindenkinek ajánlom, akinek fontos a szép és egészséges fejkorona.

2019. 04. 03. - Sára 
Mivel tetszett a másik sampon is, ezt is kipróbáltam, és nagyon jó volt. Az illata is kellemes, és a hajamra is jó hatással volt. Balzsamot használtam utána, azzal is elégedett voltam.

2019. 01. 25. - Orsi Panka 
Édesanyám rendszeresen használja. Én csak 2x használtam, szerintem a hatása nagyon jó, sokkal erősebbnek és élettel telibbnek érzem a hajamat, mint egy olcsó sampon után. Az illata mézes. 


Fűszeres Sampon

2021. 12. 16. - Mázik Adrienn 
Igazolt vásárlás 
Nagyon tetszik az illata és a hajam is kellemes tapintású lesz tőle. Kevésbé zsírosodik a hajam. 

2021. 05. 26. - Oujezdsky Erzsébet 
Nagyon szuper termék selymessé és fényessé teszi a hajat! Csak ajánlani tudom! 


25 gyógynövényes Hajbalzsam

2022. 02. 28. - Adrienn 
Igazolt vásárlás 
Minőségi termék.Elégedett vagyok vele,használata hozzájárul a hajhullás minimalizálásához.

2021. 12. 16. - Mázik Adrienn 
Igazolt vásárlás 
Tetszik az illata, és hogy a hajam nem lesz tőle ragacsos tapintású. Könnyebben kezelhetővé teszi a hajam és nem zsírosodik olyan hamar. 

2021. 09. 08. - Palatinus Adrienn 
Igazolt vásárlás 
Nagyon jó sürü, sokáig szoktam a hajamon hagyni és puha lesz tőle a hajam, az illatát is szeretem.

2021. 09. 06. - Adrienn 
Igazolt vásárlás 
Erős hajhullásom miatt kezdtem el használni a gyógynövényes samponnal együtt. A hajhullásom szinte megszűnt, és sok baba hajam lett amit a fodrászom meg is jegyzett. A hajam a balzsam hatására könnyen kezelhető, sima lett. Nem ragad, nem tapad, és nem nehezíti el a hajam. 

2021. 08. 24. - K. Kata 
Igazolt vásárlás 
A samponnal együtt használom a balzsamot. Azóta csökkent a hajhullásom, a hajam könnyen kifésülhető. 

2021. 08. 06. - Vargáné Farkas Mónika 
Igazolt vásárlás 
Erős hajhullás miatt esett a választásom a termékcsaládra. Maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Hidratálja a fejbőrömet, fokozatosan megszünt a viszketés. Könnyen fésülhető a hajam a használata után. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

2021. 07. 13. - Solymosi-Székely Orsolya 
Igazolt vásárlás 
A DR. IMMUN hajbalzsam segítségével a hajam könnyen fésülhető, fényes és mégsem nehezül el. Így a hajvégek töredezettségén is segített.

2019. 11. 09. - Varga Eszter 
Megvásároltam az egész hajregeneráló családot, így a balzsamot is. Nagyszerű termékek, nagyon jó hatással voltak a hajamra. A balzsam is tette a dolgát, nagyon könnyen ki tudtam tőle fésülni a hajam.

2019. 08. 22. - Novák Éva 
Nagyon meghálálja a hajam a használatát. Hosszú festett hajam van, és mostanában mindig ezt használom rá hajmosás után. Valóban megkönnyíti a kifésülést, így nem nyúlnak a hajszálaim fésülködés közben, és kevésbé töredezik a hajam, mint szokott.

2019. 07. 10. - Erdei Györgyi 
Nagyon elégedett vagyok a balzsammal! Bársonyos és könnyen fésülhető a hajam tőle. Az eddig használt balzsamoktól zsírosodott a hajam, ettől nem. A sampont és a hajcseppeket is használom, így a hajhullásom is csökkent. Az illata nagyon jó. Csak ajánlani tudom mindenkinek a termékeket. 

2019. 06. 26. - Kovács Rita 
Már első használat után éreztem a változást, sokkal könnyebben tudtam kezelni a hajam.

2019. 04. 15. - Telekes Szilvia 
Könnyen fésülhetővé teszi a hajat, pont olyan, mint amilyennek egy balzsamnak lennie kell. Számomra ez azért nagyon fontos, mert hosszú a hajam, és balzsam nélkül nehezen tudom kifésülni. Emellett kellemes az illata is.

2019. 04. 03. - Sára 
A samponnal együtt használom, meg voltam vele elégedve. Jól kifésülhetővé tette a hajam, fényesebb és egészségesebb lett sokkal a hajam.

2019. 03. 08. - Szalainé Lados Mária 
Gyors és pontos szállítás, tetszetős csomagolás, kiváló termék! Maximálisan elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek!

2019. 02. 23. - Ősz Nikoletta 
Szuper termékek kedvező áron.
A hajsampont használom és a balzsamot,ami nagyon hatékony.Hajhullásra a legjobb.Mindenkinek ajánlom 

2019. 01. 16. - M.Virág 
Nagyon kellemes, gyógynövényes az illata, és a lényeg, hogy könnyen kifésülhetővé teszi a hajam, pedig hosszú, és alapvetően nehezen kezelhető. Minden szempontból elégedett voltam vele.


Hajszépség vitamin

021. 12. 01. - Pali Vivien 
Igazolt vásárlás 
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. Hajhullás ellen kezdtem el szedni a kapszulát, ami hetek után látványosan csökkent. Azóta a hajam is gyorsabban nő és kevésbé töredezik. Ajánlom mindenkinek.

2021. 07. 13. - Solymosi-Székely Orsolya 
Igazolt vásárlás 
A tabletta rendszeres szedése mellett a hajhullásom minimálissá vált és fokozódott a hajam növekedése, mind a hossza mind a tömöttségén rendkívül sokat segített. Mindemellett fényes és puha lett.

2021. 05. 25. - Regina 
A hajszépség tablettát a samponnal és a hajcseppekkel együtt kezdtem el alkalmazni, és összességében nagyon bevált, meg vagyok vele elégedve.

2019. 12. 11. - K. Babi 
Sokkal gyorsabban nő tőle a hajam! Tényleg jó!

2019. 11. 12. - Syndy 
A hajcseppel együtt használom talán egy hónapja, és sokat javított a két termék a hajam állapotán! Nekem nagyon jók!

2019. 08. 10. - Szilvia Szunyogné 
Dúsabb, egészségesebb, fényesebb,ragyogóbb hajam lett.

2019. 08. 07. - Vass Viola 
Hajnövesztés miatt vásároltam. Már három hónap szedés alatt éreztem, hogy jó hatású a hajamra, mert tényleg gyorsabban nőtt a hajam és jobb lett a tartása. Még egy darabig biztosan szedni fogom, míg a kívánt hosszt el nem éri a hajam. Csak ajánlani tudom. 

2019. 04. 17. - Zsu 
Egyszerűen egy csodaszer!!! A hajam már nem hullik, nőtt is! Dúsabb és egészségesebb.

2019. 04. 03. - Sára 
Kb. 2 hónapja szedem, és nagyon meg vagyok vele elégedve, erősebb lett a hajam és sokkal jobb az állaga.

2019. 03. 26. - Pattelin 
A hajhullás az egy olyan probléma, ami nagy valószínűséggel valamilyen belső változásból ered. Ezért kezdtem el használni a DR.IMMUN Hajszépség tablettát. A samponnal és a hajcseppekkel együtt, kúra szerűen alkalmazva, nekem bevállt! Ez a kombináció nekem nagy mértékben csökkentette a hajhullásomat! Most ismét ezzel a problémával kűzdök, újra fogom rendelni!


Hajtápláló Olaj

2022. 02. 08. - Ildikó 
Igazolt vásárlás 
A hajolajat én nem korpás fejbőrre, hanem zsíros tövű száraz végű hajra vettem meg. Így is remekül működött. A vékony szálú, kócosodásra hajlamos hajamra kentem hajmosás előtt, szigorúan csak a fül vonala alá. Kiváltja a hajbalzsam használatát, könnyen fésülhető, könnyen kezelhető hajat eredményez. Kellemes gyógynövényes illata van, ami hajmosás után nem érezhető. Csak ajánlani tudom.

2022. 01. 08. - Nyizsnyánszky Brigitta 
Igazolt vásárlás 
A száraz, erősen korpásodó, seborrheás, viszkető fejbőrömet teljesen rendbe hozta, már az első használat után megnyugtatta a fejbőrömet, egyszerűen imádom! Valamint a hajam száraz nehezen kezelhető, töredező, fénytelen volt, de ezt is gyönyörűen helyrehozta! A derékig érő hajam fényes, rugalmas, csak ajánlani tudom! 

2021. 11. 02. - Evelin 
Hihetetlen finom gyógynövényes illat, egyszerű használat és hatékonyság. Ezeket mind tapasztaltam a hajcseppek és sampon használata után. 
Már pár hét használat után érezhető volt, hogy hajam kevésbé hullik és tartása is nagyban javult. 
Megnyugtató, hogy természetes összetevőket tartalmazó termékkel érhetem ezt a kedvező hatást. 
Bátran ajánlottam családtagjaimnak is. 

2021. 09. 08. - Palatinus Adrienn 
Igazolt vásárlás 
Hajhullás ellen használom, nagyon sokáig elég és kellemes illatú.

2021. 07. 08. - Bánné Takács Irén 
Igazolt vásárlás 
A hajtáplálóolajat egész éjszakás hajpakolásként használom, hetente 1szer. Nagyon szeretem , teljesen megváltozik tőle a hajszerkezetem.

2021. 06. 15. - S. Lászlóné 
Igazolt vásárlás 
Nagyon jó termék. Már az első használatnál látszott a hatás. Nagyon elégedett vagyok vele, mert bár olaj, a hajsamponnal teljesen eltávolítható, normális hajmosással. (Nem kell dörgölni, stb.)
2019. 04. 03. - Sára 
A kiszárad hajszálaimra és fejbőrömre nagyon jó hatással volt. Nem gondoltam, hogy egy hajolaj ennyire lehet jó. Többször használtam, több hajmosás után. Már a balzsam is bizalomkeltő volt, mert mint balzsam nagyon jól funkcionált, az a száraz fejbőrömmel nem tudott mit kezdeni. De ez még jobb volt, valószínűleg azért, mert hosszabban, több órán át rajta hagytam a fejemen pakolásként. Nagyon jó feltöltötte a hajszálaimat, tartást adott nekik, és samponos hajmosás után mégsem maradt zsíros a hajam, pedig attól tartottam, hogy esetleg összeesett lesz, vagy zsíros hatású marad.

2019. 04. 01. - Rékasi István 
Kedvenc termékem a DR.IMMUN Hajtápláló olaj. Teljesen megszüntette a korpásodást. Mivel raktárban dolgozom sokat kellett télen is kimennem és volt hogy megfázott a fejbőröm, de mióta az olajat használom makulátlan a hajam ismét. ;)


25 gyógynövényes Hajcseppek

2021. 12. 01. - Pali Vivien 
Igazolt vásárlás 
Nagyon meg vagyok elégedve a hajcseppel, május óta használom. Nagyon sokat segített, érezem a hatását. Naponta használom reggel munkába indulás előtt. Láthatóan megszűnt a hajhullás, erősebbek lettek a szálaim, jobb a tartása a hajamnak. Családtagjaim ajánlásomra elkezdték használni a hajcseppet, a hajolajat és kúraszerűen a hajszépség tablettát is. Elmondásuk szerint mindenkinek nagyon hatásos. 

2021. 11. 04. - Csukás Csaba 
Igazolt vásárlás 
A Dr Immun termékcsalád számomra legjobb tagja, valóban azt tartalmazza amit a gyártó leír benne. Nagyon sokszor csalódik a vásárló hogy nem azt a minőséget kapja mint ami fel van tüntetve a terméken, a Dr Immunnál ez nem fordulhat elő.
Kipróbáltam már sok egyéb hajszeszt, sampont de egyik sem hozta azt az eredményt minta ez a 25 gyógynövényes termék, köszönet érte.

2021. 10. 23. - H. Anita 
Igazolt vásárlás 
2020 decemberben vásároltam előszőr hajhullásra sampont, balzsamot és hajcseppet. Azóta csökkent a hajhullás és a zsírosodás is megszűnt, előtte kétnaponta mostam hajat. Azóta is használom a termékeket, sokkal több babahaj nő és egészségesebbnek érzem a hajam. :) 

2021. 09. 06. - Kovácsné Murányi Tünde 
Igazolt vásárlás 
A hajcseppeket a hajszépség tablettával és samponnal együtt kezdtük el alkalmazni kb. 1 hónapja. Rövid időn belül csökkent a hajhullás mértéke, szebb és jobb állagú lett a haj. Folytatjuk a kúrát tovább.

2021. 06. 15. - S. Lászlóné 
Igazolt vásárlás 
A hajolaj, illetve a sampon-balzsam mellé ezt is kipróbáltam. Nem csalódtam benne, mert a hatás azonnal látszott, a hajhullásom mértéke azonnal csökkenni kezdett. Elégett vagyok a termékekkel.

2021. 05. 25. - K. Regina 
A hosszan tartó erős hajhullásomra rendeltem, már a második üveggel használom. Nagyon meg vagyok vele elégedve, a hajam hullása csökkent, rengeteg babahajam nőtt, a sűrűsége pedig egyre kezd visszatérni. 

2021. 05. 20. - Emőke 
Erős hajhullás miatt esett rá a választásom, nagyon elégedett vagyok a termékkel.

2020. 08. 24. - Írisz 
Igazolt vásárlás 
Sajnos a pajzsmirigyem rendetlenkedik, és bár gyógyszeresen kezelve van, a haj reagál legelőször és jön helyre legkésőbb. 
A 25 gyógynövényes sampont és a hajcseppet használva tele lett a fejem apró, pici babahajakkal, amik szépen megerősödtek és megnőttek. Szívből ajánlom a terméket. 

2020. 03. 15. - Olah Julianna 
Igazolt vásárlás 
Megvagyok elégedve. Más termékkel összehasonlítva ez a termék a legjobb. Ajánlani tudom és csak ezt a terméket fogom használni, kellemesen nyugtató hatású is.

2020. 01. 12. - Brigitta 
Már pár napi használat után érezhető a hatása.

2019. 11. 20. - Atally 
Imádom!!! Több éve használom, hatásos! :) 

2019. 11. 12. - Syndy 
Ritka és vékony szálú hajam lett, de nem tudom, hogy mi miatt, mert nem tudnak az okára rájönni. A fodrászom ajánlotta, hogy próbáljam ki a hajcseppeket a tablettával együtt. Most használom ezt a variációt három-négy hete, és nagyon lelkesedek érte, mert fésülködéskor, hajmosáskor brutálisan csökkent a kihullott hajam mennyisége. Szó szerint alig van pár szál a fésűben, a tartása is sokkal jobb lett a hajamnak, és sok apró kis hajszálam is nőtt!!! 

2019. 11. 09. - Takácsné Nagy Edit 
Kedves Dr. Immun! Ez egy fantasztikus termék!!! Régebb óta tartó hajhullásom volt, amire már több mindent kipróbáltam, egyszerűen nem akart megszűnni. Gyanakodtak pajzsmirigy problémára, hormonális okokra, gyulladásra, de semmi nem igazolódott. Miután elkezdtem használni ezt a terméket, pár héten belül éreztem, hogy elkezdett csökkenni a problémám, mostanra pedig szépen rendbe jött a hajam! Nagyon hálás vagyok ezért a termékért, ajánlom másoknak is!

2019. 08. 15. - Hagymási Erika 
Munkatársnőm ajánlotta a terméket, aki korábban hajhullására használta. Már több mint 5 hónapja használom, és nem bántam meg, mert azóta nagyon sokat javult nekem is a hajam. Nem csak nagy mértékben csökkent a hajhullásom, hanem sok új kicsi hajszálam nőtt. Kezdi visszanyerni eredeti minőségét a hajam. Jó készítmény.

2019. 07. 12. - Judit 
Nagyon meg vagyok elégedve a hajcseppel, pár hónapja használom. Sokat segített, érezem a hatását. Kétnaponta szoktam használni lefekvés előtt. Már alig hullik a hajam tőle, erősebbek is lettek a szálaim, jobb a tartása a hajamnak. Amikor nagyon hullott, szinte hozzá volt lapulva a hajam a fejbőrömhöz.


2019. 06. 26. - Kovács Rita 
Remek kiegészítője a samponnak és a balzsamnak, én nagyon szeretem használni!! Jó illatú!

2019. 04. 03. - Ősz Istvánné 
Örülök, hogy rátaláltam az oldalra. A sampont és a hajcseppeket használom 2hónapja és a hajhullásom fokozatosan csökkent. Táplálja és erőssé teszi a hajat! Ajánlani tudom csak, hiszem minőségi termékek kedvező áron!

2019. 04. 01. - Csilléry Beatrix 
Hosszú a hajam, ami váratlanul el kezdett hullani, nem szerettem volna levágatni, ezért vettem DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajcseppeket. Elégedett vagyok a készítménnyel, nemcsak jó illata van, és ezért jó érzés vele masszírozni a fejbőrt, hanem mert megszüntette a korpásodásomat is. Babahajszálaim nőttek, gyorsította a hajnövekedésemet. Nem kellett végül levágatnom a hajam, hanem még hosszabbra meg tudtam növeszteni.
2019. 03. 26. - Nurbai Erika 
Rendszeresen használom a 25 gyógynövényes hajsampont és hajcseppeket, és nagyon meg vagyok velük elégedve. Nagyon hullott a hajam pár hónapja, ami nem csupán megszűnt, hanem kezd visszaerősödni a hajam. Nagyszerű termékek! Másoknak is csak ajánlani tudom őket.

2019. 02. 26. - Pataki Nikolett 
Kedves Dr. Immun!
Nem győzöm hangsúlyozni mennyire hálás vagyok, hogy megismerhettem ezeket a termékeket. 
Nőként nagy hangsúlyt fektetek a hajam és a bőröm ápolására. Hatalmas segítség, hogy egy helyen megtalálom azokat a termékeket amikre szükségem van. A szappanoktól a bőröm selymes, a hajvitamintól és a hajcsepptől a hajam pedig fényes, puha tapintású, e mellett pedig gyors növekedésnek indult. 

2019. 02. 18. - Szabóné Barla 
El kezdett hullani a hajam, ezért vásároltam DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajcseppeket, amit rendszeresen használtam. Maximálisan elégedett vagyok a termékkel, mert nemcsak megszüntette a hajhullásom, de erősebb is lett a hajam, valamint gyorsabban nő, így sűrűbben kell fodrászhoz járnom!


Koffeines Hajcseppek

2022. 02. 08. - Ildikó 
Igazolt vásárlás 
Szülés utáni hajhullásra kerestem olyan hajregeneráló szert, aminek szép, természetes összetevői vannak, és valóban hatékony. Ekkor jutott eszembe, hogy pár éve, őszi hajhullásra használtam a Dr. Immun hajcseppek klasszikus változatát, és sokat segített. Örömmel láttam, hogy azóta ezzel a koffeines változattal bővült a kínálat, így most ezt próbáltam ki. Ugyanúgy, mint a klasszikus változata, ez a koffeines hajcsepp is megszüntette a hajhullásomat, tele vagyok kis babahajakkal. A hajam kevésbé zsírosodik, és még a hajtöveim is kevésbé lapulnak le. Csodás termék.

2021. 09. 22. - Anikó 
Igazolt vásárlás 
Hónapok óta használom a Dr. Immun készítményeit és már a fodrászom is észrevette, hogy sűrűsödni kezdett a hajam. Kellemes illatú, hatásos készítmény, ajánlom másoknak is a használatát.

2021. 07. 28. - Petrovics Zsoltné 
Igazolt vásárlás 
Hosszabb ideje fennálló hajhullás miatt kezdtem el használni a hajcseppeket. Semmiféle betegség nem állt a háttérben, az orvos szerint hormonális oka van. Nagyon jó véleményeket olvastam róla. Én 2 hete használom, és nagy reményeket fűzök hozzá, mert már az első pár használat után érzem a jótékony hatását, nem külsőleg, hanem belsőleg, mintha életre kelt volna a hajam. Bízom benne!!!!

2021. 07. 20. - Némethné Orbán Anita 
Igazolt vásárlás 
Tisztelt Dr.Immun Kft.!
A termékeikkel kb. 6 éve ismerkedtem meg, amikor egy foggyökér tályog miatt lokális hajhullásom lett. Fél év alatt gyönyörűen rendeződött a probléma, újra nőtt a hajam. A 25 gyógynövényes sampont és cseppet használtam. Most sajnos a 3. covid hullám során, nagyon beteg lettem, kórházban voltam. 3 hónap múlva extrém hajhullást tapasztaltam, ami miatt az eredetileg nagyon dús, hosszú hajam kb. felét sajnos már elveszítettem. Ezért próbálom a koffeines sampont és a fűszeres sampont, cseppeket alkalmazni. Ugyanis már korábban is nagyszerű hatást fejtettek ki, bízakodom a segítségükben!
Köszönöm ezeket a zseniális termékeket!
Üdv: Némethné Orbán Anita

2021. 07. 20. - Seres Anikó 
Igazolt vásárlás 
Nagyszerű termék, a hajhullást már 2 havi használat után csökkentette. A Dr. Immun csapata rendkívül gyors és segítőkész.
Köszönöm!

2021. 06. 23. - Nagy Elvíra 
Igazolt vásárlás 
Nagyon megszerettem ezt a készítményt, mert kellemes, hiteles az illata, a fejbőröm számára is jó hatású volt, mert a korpásodásomat megszüntette. De a lényeg, hogy a hajhullásom is abbamaradt pár hét alatt. Ajánlom mindenkinek, szuper!


Fűszeres Hajcseppek

2021. 08. 06. - Vargáné Farkas Mónika 
Igazolt vásárlás 
2 hónapja használom a terméket, meg vagyok elégedve vele, a hajtöveket nem zsírosítja el, kellemes illata van. Bátran ajánlom mindenkinek. 

2021. 06. 29. - P. Anett 
Hajhullás ellen és hajnövesztés céljából rendeltem sampont és cseppet. Nekem nagyon bevált. Megszűnt a hajhullás és nőt is a hajam. Újból rendelem a terméket. Mindenkinek ajánlom!


25 gyógynövényes Hajregeneráló kúracsomag

2021. 12. 14. - Bea 
Igazolt vásárlás 
Jelen termékeket kiegészítendő rendeltem hajolajat is, melyet időszakosan használtam, amikor sebeket éreztem a fejbőrömön. Nekem bevált, kb. 3-4 használat után megnyugtatta a fejbőröm, és eltűntek a sebek.

2021. 12. 14. - Bea 
Igazolt vásárlás 
Egy évvel ezelőtt egy teljes kúrát végigcsináltam (sampon, balzsam, hajcseppek), mely során úgy tapasztaltam, hogy a hajhullásom jelentősen csökkent, és apró babahajaim kezdtek nőni. Az elmúlt hetekben ismét jobban hullik a hajam, emiatt döntöttem egy újabb kúra mellett.

2021. 12. 13. - Bernadett 
Igazolt vásárlás 
Hosszan tartó, erős hajhullásomra rendeltem a DR.IMMUN 25 termékcsaládot, négy hónapja használom, nagy mértékben csökkent a hajhullásom és sok új apró hajszálam nőtt. Mivel nagyon zavart az erős hajhullás, elkeseredettségemben tényleg mindent kipróbáltam a legdrágább hajhullás elleni készítményeket is, de hiába. Örülök, hogy rátaláltam erre a termékcsaládra. Mindenkinek ajánlom, aki tényleg eredményt szeretne elérni a hajhullás megszüntetésére.

2021. 12. 12. - Erna 
Igazolt vásárlás 
Nagyon megszerettem a Dr. Immun termékeit, csak ezt használom ezentúl a drogériás samponok és balzsamok helyett. Szülés után nagyfokúan megritkult hajamat tette rendbe a kúra, megállította a hajhullást és rengeteg új babahajszálam nőtt. Szép fényes tőle a hajam, és szeretem az illatát.

2021. 12. 09. - Dalma 
Nagyon magas hatóanyag tartalma miatt vettem meg, korábban is bevált!

2021. 12. 07. - Paragh Erzsébet 
Igazolt vásárlás 
Évekkel ezelőtt használtuk lányom és én a termékcsaládot hajhullás miatt. Akkor nagyon bevált. Most ismét szükségünk van rá! Biztos vagyok benne, hogy nem fogunk csalódni

2021. 10. 30. - Adrienn 
Igazolt vásárlás 
Inzulinrezisztencia miatt sajnos hullott a hajam.A Dr.Immun termékeket már próbáltam,a sampont,és a hajcseppet is.Nagyon elégedett voltam a termékekkel.A sampon,és a hajcsepp együttes használatától sok babahajam lett,a fodrászom is megjegyezte,hogy sokkal több hajam lett,illetve a minősége is változott.

2021. 09. 26. - Anikó 
Igazolt vásárlás 
Mostanában elkezdett hullani a hajam és ezért keresgéltem a különböző hajvitaminok, hajápolók között. A sok pozitív vélemény miatt esett a Dr Immun termékcsaládra a választásom, remélem nálam is beválik, már alig várom, hogy megérkezzen.

2021. 09. 23. - Dedicsné G Krisztina 
Igazolt vásárlás 
Covid utáni erős hajhullásra használom a termékeket. Rövid használat után is csökkent a hajhullás mértéke. Kombináltan érdemes használni. Javult a hajszerkezet, újra növésnek indult a hajam. Hatékony, ajánlom.

2021. 09. 23. - Dedicsné Gáspár Krisztina 
Igazolt vásárlás 
Covid utáni erős hajhullásra használom a terméket. Jól láthatóan csökkent a hajhullás mértéke rövid időn belül. Érdemes csomagban használni, sampon, balzsam, csepp. Sok vitamin van benne, a hajnövekedés is megindult.

2021. 08. 18. - BEniko 
Igazolt vásárlás 
A termék használata közben már pár hét után látható volt a javulás. Sokkal kevesebb hajszálam hullott ki, a hajmosások közben sem tapasztaltam hullást. A hajam állaga javult, de szükséges a balzsam használata.

2021. 07. 23. - Ildikó 
Igazolt vásárlás 
Tavaly kezdtem el használni a készítményeket hajhullás miatt. Pár hét után jelentősen csökkent a hajhullásom. Kellemes illatú a sampon és a balzsam is. Korábban kétnaponta mostam a hajam, most már elég hetente kétszer. Nagyon jó termékek.

2021. 07. 01. - Szasz-Foldi Boglarka 
Igazolt vásárlás 
Nagyon sokat segített a hajcsepp. Pár hét után látványos volt a változás. Rengeteg babahaj nőtt. Az illata friss. Nem nehezíti el a hajat, nem zsírosodik sőt, sokkal tovább marad tiszta. A fénye újra egészséges, élettel teli. 

2021. 06. 06. - I.Sarolta 
Igazolt vásárlás 
Rendkívül hatékony termékcsalád. Már önmagában a kapszula is sokat segített, de a sampon, a balzsam és a hajcseppek együttes használata szinte teljesen megszüntette a hajhullást. 

2020. 03. 31. - Őssy Hajnalka 
Nagyszerű termék, végtelenül hálás vagyok érte! Egy hónapnyi használat után már csökkent a hajhullás, és mára szinte teljesen megszűnt.
Tavaly év végén vettem észre, hogy egyre több hajszál hullik ki hajmosásnál és fésülködésnél, végül már szemmel is jól látható volt a fejem tetején a hajritkulás. (35 éves nő) Egy hónapnyi használat után a hajhullás csökkent, majd teljesen leállt, és ezután elkezdtek növekedni az új hajszálak. Alig hittem a szememnek, készítettem fényképeket is. Megdöbbentő, hogy 3 hónapja mennyi hajam hullott ki egyetlen hajmosás alkalmával, most pedig alig van 2-3 szál a fésűben. Nagyon hálás vagyok! Köszönöm szépen!!

2020. 03. 22. - K. Andrea 
Viszkető, zsírosan korpásodó fejbőrömre kezdtem el használni. A viszketés már 1-2 nap után enyhült (sampon + hajcseppek), pár hét után a bőröm letisztult és megkezdődött a hajnövekedés. Sok drága terméket kipróbáltam korábban, de egyedül ez használt. A tablettákat most próbálom először, de biztosra veszem, hogy abban sem fogok csalódni. Köszönöm!

2020. 01. 11. - T.Tamás 
Szenzációs termékek, látszódik, hogy nagyon minőségi alapanyagból vannak. Amióta használom a korpásodás szinte teljesen eltűnt, hajmosást is csak hetente kétszer kell alkalmazni.
Én úgy használom - erős korpásodás volt - hogy a hajcseppekkel a hajmosást követően fújom be a fejbőrömet és utána nem mosom le. Nem lesz semmi bajom tőle. És érzem, hogy jót tesz a fejbőrnek.
Le a kalappal a gyártók előtt! Köszönjük.

2019. 12. 01. - Csősz Martina 
Hamar megérkezett. Lassan egy hónapja használom, eddig annyi változást vettem észre, hogy kevésbé hullik a hajam és végre a korpásodás is eltűnt. :) Eddig majdnem mindennap kellett hajat mosnom, de most már csak egy héten 2-szer kell. Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel. 

2019. 11. 18. - H. Csilla 
1-2 évente végigcsinálom a kúrát, minden alkalommal jelentősen csökkent a hajhullás, már néhány használat után is. Használom a sampont, balzsamot, hajcseppeket és az étrend kiegészítőt is. Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel.

2019. 10. 22. - Porcsin Rita 
Hamar megérkezett, pontos csomagtartalommal. Nagyon elégedett vagyok a termékekkel! Szuper!

2019. 04. 08. - Kovács Melinda 
Gyors, pontos szállítás. Külön tetszett és jól esett, hogy kaptam névre szóló levelet is. Elégedett vagyok :-)

2019. 03. 08. - Szalainé Lados Mária 
Gyors és pontos szállítás, tetszetős csomagolás, kiváló termék! Maximálisan elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek!


Koffeines Intenzív Hajkúracsomag

2022. 01. 05. - Lendvai Andrea 
Igazolt vásárlás 
Az önök termékét nem olyan régóta használom, de már hatásos, mert csökkent a hajam mennyiségének a drasztikus hullása. Két sampont, és egy balzsamot is vettem. Bár nem az önök weboldalán találtam rá, hanem az egyik patika oldalán. Miután elégedett vagyok a termékkel, ezért is fordultam az önök általi weboldalra. Sok sampont kipróbáltam de ez tényleg hatott és az ára is megfelelő, és összeállított csomagban is lehet kapni. Úgy döntöttem, hogy a többi termékünket is ki akarom próbálni. Köszönöm! 

2021. 11. 17. - Tari Anett 
Igazolt vásárlás 
A hajbalzsamot ajándékba kaptam...korábban nem használtam balzsamot, mert mindig az volt a tapasztalatom, hogy mosást követő napon már zsírosodott a fejbőröm és viszketett is. Emiatt nem bizakodtam, hogy ez jobb lesz, de mivel kaptam, hát kipróbáltam.
Azóta is használom, kellemeset csalódtam a termékben. Selymes, puha tapintású, könnyen fésülhető, nem töredezik a hajvége és egyáltalán nem zsírosodik. Engem meggyőzött.

2021. 11. 17. - Tari Anett 
Igazolt vásárlás 
Hajhullásra kitűnő termékek, én a sampont és a hajszeszt használom, néhány hét alatt csökkent a hullás, a hajszesztől pedig látványosan nőnek a babahajak. Nem zsírosodik a hajam annyira hamar, mint korábban.

2021. 11. 16. - V. Olga 
Igazolt vásárlás 
Rendkívül hatásosnak tartom ezeket a termékeket. Már több alkalommal használtam, hol korpásodásra, hol hajhullásra, és nagyon gyorsan elmúltak ezek a problémák. Külön öröm számomra, hogy nem mesterséges alapanyagokat használnak, hanem gyógynövényeket. Ajánlottam is már több ismerősnek, mert tényleg sosem csalódtam bennük.

2021. 11. 08. - Anikó 
Igazolt vásárlás 
Ajándékban kaptam a hajcseppeket, amiket elkezdtem használni. Kellemes az illata és azóta mióta használom már szinte alig hullik a hajam. Tovább szeretném használni ezért is regisztráltam itt. 
Ajánlom mindenkinek.

2021. 10. 11. - Enikő 
Igazolt vásárlás 
Ajándèkba kaptam az első kúrát tartalmazó csomagot, mely hajcseppeket, sampont, balzsamot ès vitamint tartalmazott, mivel erős hajhullással küzdöttem. Első alkalom használatát követően a hajmosás (hajcseppeket, sampon ès balzsam) után a hajam puhább ès kezelhetőbb lett. A vitaminnak köszönhetően már 2 hajmosás között látványosabban kevesebb hajam hullik, kevesebb őszülő hajszálam van már, ès tèr vissza az eredeti hajszínem is, valamin szèpen nő a hajam! :-) Köszönöm a termèket! 
Mivel hatásosnak bizonyult, így már a következő kúrát meg is rendeltem magamnak! :-) 
2021. 08. 10. - Ficsor Flávia 
Igazolt vásárlás 
A koffeines sampont, balzsamot és a hajcseppeket azért kezdtem el használni mert a hajam allergiák és vas hiány miatt nagyon kihullott. 6 hónapja használom a Dr. Immun felé készítményeket és a hajam elkezdett szépen vissza sűrűsödni. Illetve nőni is gyorsabban kezdett. Számomra ezek mind nagy szavak hogy végre találtam egy olyan termék családot ami segít a hajam hullásán. Mindenféleképpen ajánlom azoknak akik hajhullással, ritkulással és lassan növő hajjal küzdenek. A koffeines sampon, balzsam a szépség tabletta és a hajcseppek együttes használatával biztosan lesz javulás. 

2021. 08. 09. - Margit 
Igazolt vásárlás 
Szeretem a Dr. Immun Koffeines hajcseppeket
és szeretem a Dr. Immun Koffeines hajsamponnal együtt használni. Nekem tetszik a gyógynövény és kávéra emlékeztető illata. Nem régóta használom de már reggelente érezhetően kevesebb hajhullást tapasztalok.


Fűszeres Hajnövesztő kúracsomag

021. 11. 07. - Nagyné Tóth Zsanett 
Igazolt vásárlás 
A szülés és a rengeteg hajfestés után a hajam erősen elkezdett hullani a szálai pedig elvékonyodtak. Először a gyógynövényes sampont kezdtem el használni majd megvettem hozzá a hajszeszt is. Látványosan javult a hajam, nem hullik már csomókba. A baba hajaim növekedése is beindult. Illetve nem zsírosodik olyan gyorsan mint eddig. 

2021. 11. 02. - Evelin 
Igazolt vásárlás 
Egy tökéletes csomag hajhullásra. Egyszerű alkalmazás és természetes összetevők.. Rövid idő után már éreztem a változást a sampon és a hajcsepp egyidejű használata után. Izgatottan várom a további javulást és hogy a hajszépség tablettát is beépítsem napirendembe. 

2021. 10. 05. - Baráthné Tóth Melinda 
Igazolt vásárlás 
Már többször rendeltem hajkúrát. A sampontól a hajcseppeken keresztül a hajolajig nagyon jó és nem csak addig amíg használom.
Köszönöm szépen Dr Immun!

2021. 10. 05. - Baráthné Tóth Melinda 
Igazolt vásárlás 
Sajnos elkaptam a covidot, csomókba kezdett hullani a hajam. Rendeltem hajolajat, másfél hónap után teljesen elmúlt a hajhullásom.

2021. 08. 08. - Kőhalminé Kovács Kinga 
Igazolt vásárlás 
A fűszeres hajsampontól és a balzsamtól rövid időn belül erősebbnek, dúsabbnak, kifésülhetőbbnek éreztem a hajam. A hajcsepp könnyen felvihető, nagyon kellemes fűszeres az illata, és a fejbőrömet nyugtatja. A vitamin komplexé teszi a többi termék hatását. Nagyon jó erősítő hajkúra.

2021. 07. 08. - Bánné Takács Irén 
Igazolt vásárlás 
Hajszépség tablettával már a második kúrámat kezdtem el. Évente egy három hónapos kúrát csinálok meg. Szerintem ez nagyon jót tesz a kb 30 éve festett hajamnak. Ennyi neki is jár! :-)

2021. 07. 02. - Szűcs Barbara 
Kedves DR. Immun Kft!
Legelőször hajhullás miatt rendeltem meg a termékeiket és egyből az akciós csomagot. (sampon, balzsam, hajcsepp, vitamin) Mindent a leírtak szerint használtam. A hajhullásom jelentős mértékben csökkent, és némi babahajszálak is megjelentek. Nekem ez már nagyon pozitív eredmény volt! Most a "fűszeres" változatot rendeltem, mivel eléggé vékony szálú a hajam, gondoltam kipróbálom, hátha ezen is segítenek a termékek. Be fogok számolni az eredményről! Köszönöm a jó minőségű termékeket és az ügyintézők kedvességét!
Üdvözlettel: Szűcs Barbara