Modernizáció a DR. IMMUN KFT.-nél

Kedvezményezett neve: DR.IMMUN Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Modernizáció a DR. IMMUN KFT.-nél

Szerződött támogatás összege: 20 500 900 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 70%

Projekt tartalma: Export piacra szeretnénk lépni 2022-ben, ami a meglévő kapacitásaink növelését teszi szükségessé : Románia, Szlovákia. A célunk, hogy online a B2C ügyfélkört szeretnénk elérjük. Ezzel kapcsolatban az MKIK külpiaci programjában is résztvettünk, üzleti terv került kidolgozásra a lépések megvalósítására. Első körben a díjnyertes sampon termékekkel szeretnénk megjelenni, amelyek előállításához az alábbi eszközök beszerzése valósul meg:

  • ETK – 05 típusú 500 literes szigeteletlen keverős tartály

  • Kétoldali címkéző felső leszorító hevederrel és palástcímkéző állomás kialakítása

  • Dugattyús töltő-műanyag csavarzáró gép

Ezek a gépek a jelenlegi manufaktúrális, elsősorban kézzel történő gyártást és csomagolást váltaná ki. A beruházás segítségével az eddig gyártási kapacitásunk 300%-al fog emelkedni, ami jelentős előrelépésnek tekinthető.

Továbbá szeretnénk költségeink csökkentése érdekében 5 kw-s teljesítményű napelemes rendszert telepíteni a megvalósítási helyszínen, ezzel csökkentve környezeti terhelésünket. 

Továbbá minőségirányítási tanácsadást szeretnénk igénybe venni, mert a hazai és az Európai Uniós követelményeknek való megfelelés érdekében cégünk elkötelezett a magas minőségű, hatékony gyártás / szolgáltatás biztosítása iránt. Megrendelőink, vevőink elégedettségének növelése és annak érdekében, hogy folyamataink, működésünk teljes körűen szabályozott keretek között történjen, cégünk vezetése elkötelezte magát a minőség fejlesztése mellett. Ahhoz, hogy ezeknek a cégünkkel szemben támasztott követelményeknek eleget tehessünk, vezetés irányítási rendszert szeretnénk bevezetni a nemzetközi szabvány szerint előírt szabályok betartásával. Célunk, hogy a megrendelői igényeket folyamatos, magas minőségű szolgáltatással elégítsük ki, melyet a vezetés irányítási rendszerünkben szabályozott folyamataink fognak támogatni. Irányítási rendszerünket folyamatosan fejleszteni tervezzük, mert ezzel tudunk megfelelni a belső és külső környezeti változásoknak, a piac folyamatos változásának és a változó követelményeknek. 

Tevékenységünkhöz illeszkedően irányítási rendszerünket fejlesztjük, folyamatainkat mérjük, elemezzük és összehasonlítjuk a megfogalmazott célkitűzéseinkkel, küldetésünkkel. Az irányítási rendszerben foglalt követelményeket üzleti folyamatainkba integráljuk és azok betartását munkatársainknak oktatjuk.

Az irányítási rendszer bevezetésével terveink szerint javulni fog cégünk profittermelő képessége az esetleges gyártási / szolgáltatási hibák csökkentésével, folyamataink szabályozottsági fokának növelésével, a minőségi problémák kiszűrése által.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.07.31.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00694