Férfi gondokról őszintén – Milyen tünetei vannak a prosztata nem megfelelő működésének?

2019. 01. 23. 12:25:00
Férfi gondokról őszintén –  Milyen tünetei vannak a prosztata nem megfelelő működésének?

A férfierő és egészség elsőszámú őre a prosztata. Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az egészségtudatosabb életmód, előtérbe kerül az egészégmegőrzés és ezáltal a vitaminok szerepe is életünkben.


Mit kell tudnunk a prosztatáról és milyen megbetegedések érhetik?

A prosztata a húgycsövet körülfogó mirigy, a húgyhólyaghoz simuló gesztenye alakú és nagyságú test. Más néven dülmirigyként ismert.
A férfiak 45 év feletti korosztályát a prosztata megnagyobbodás nagymértékben érinti.

Prosztata betegségei:

  1. Prosztata megnagyobbodás

A leggyakoribb elváltozásnak tekinthető. Általában jóindulatú megnagyobbodásról beszélhetünk. Vizeletürítési problémákkal társul, mely éjszaka általában egyszer-kétszer, majd idővel egyre gyakrabban megszakítja az alvást.
Későbbiekben már nemcsak éjszaka jelentkeznek a panaszok, hanem állandósul és a legrosszabb esetben már a teljes vizelet a hólyagban marad.
Oka, hogy a húgyhólyagból a vizelet nem tud rendesen kiürülni, mely további vizeletürítésre készteti az embert.
Sok férfi a kezdeti panaszoknak nem tulajdonít nagy jelentőséget, pedig ebben a korai szakaszban még jól kezelhetők a panaszok.

2. Prosztata gyulladás

A prosztata gyulladás diagnosztizálása igen nehéz feladat, valamint az okok sem egyértelműek. A stressz, valamint a bakteriális fertőzések állnak a leginkább a hátterében.
Fájdalmas panaszokkal jár, de tapasztalatok alapján előfordul teljesen tünetmentes változata is.
Kezelését illetően jó eredményekről számolnak be a gyógynövényes kezelések, valamint ajánlott a vegetáriánus étrend kialakítása a beteg életében.

3. Prosztata rák

Sajnos a prosztata rák nem ritka betegség, leginkább az idősebb férfiaknál. A vizelési tünetek megegyeznek a prosztata megnagyobbodásnál írt tünetekkel.  
Sok esetben gyakran okoz áttéteket a májban, csontokban és a tüdőben. Szerencsére az időben diagnosztizált betegség jól kezelhető és visszaszorítható.
Kezelését illetően elsődleges a sebészeti beavatkozás, majd hormonális kezelések, sugár és kemoterápia. Ezek után életmód változtatással a beteg teljes értékű életet tud élni.

Szerencsére nagyon sok gyógymód létezik a mai világban a prosztata betegségek orvoslására. A természet kincsei, gyógynövények nagyon nagy segítséget tudnak nyújtani a korai felismerés szakaszában.

A DR. IMMUN® Prostaticum Komplex étrendkiegészítő különlegesen gazdag és magas hatóanyag tartalmának, valamint 5 speciális komponensének köszönhetően kitűnő választás prosztata problémák esetén.

Tudományos kutatások bizonyítják:

  • A szabalpálma kivonata elősegíti a normális vizeletáramlást és a prosztata egészségnek a megőrzését.
  • A kisvirágú füzike kivonata hozzájárulhat a húgyúti rendszer megfelelő működéséhez.
  • A csalángyökér kivonat hozzájárulhat a prosztata egészségéhez.
  • A szelén részt vesz a normál spermaképződésben.
  • A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához.

Ne érje be kevesebbel, válaszon komplex készítményt!

Termékünk kedvező árához, magas ár-érték arány társul, hiszen 60 db-os kiszereléssel rendelkezik, mely 2 havi adag.