Így növeszd meg gyorsan a hajad! | DR IMMUN.com

Így növeszd meg gyorsan a hajad! | DR IMMUN.com

Szeretnéd tudni, hogyan növesztheted meg gyorsan a hajad? Mit tehetsz azért, hogy hosszú, erős és egészségtől ragyogó hajzuhatagod legyen? Eláruljuk neked a titkot!

Nem érdemes kizárólag az idő múlására bízni a dolgot, mert pár praktika bevetésével a te tincseid is sokkal gyorsabban növekedhetnek és tovább egészségesek maradhatnak. 

Tudtad, hogy átlagosan az emberi haj 1 hónap alatt 1 cm-t nő, azonban hajtípustól, szerkezettől és egészségügyi állapottól függően optimális esetben havonta akár 3 cm-rel is hosszabb lehet? A megfelelő ütemű hajnövekedés természetesen elsősorban az egészséges hajhagymáknál kezdődik! Először is a legfontosabb, hogy óvd a már meglévő adottságaidat és hajkoronádat! Ne rombold semmilyen könnyelmű szépségégápolási módszerrel!

Óvd hajszálaidat a káros környezeti hatásoktól!

Nagyon fontos, hogy elsősorban teremts hajad számára „stresszmentes” környezetet: pihentesd a fejbőrödet és a hajszálaidat, és add meg teljes mértékben számukra, amire a gyorsabb növekedés érdekében szükségük van! Valamint felejtsd el a hajfestést, mert az agresszív kémiai anyagok kárt tehetnek a hajhagymákban. Illetve kerüld a hajvasaló használatát, mert az is törékennyé teheti a hajszálaidat, így ahelyett, hogy egyre hosszabbak lennének, feltöredezhetnek.

  • A magas hő bármilyen formában kiszáríthatja a hajszálakat, így a hajsütővas, és a hajszárító túlzott használata sem előnyös. Nyáron akár el is hagyhatod a hajszárító használatát.
  • Ne használj hajzselét, mert hűvösebb napokon, amikor nedves marad tőle a hajad és a fejbőröd, könnyen megfázhatnak általa a hajszálaid, ami drasztikus hajhulláshoz vezethet.
  • Télen a hidegbe csak hajmosást követően 1-2 óra múlva menj ki, miután teljesen megszáradt a hajad, hogy meg ne fázzanak a hajszálaid.
  • Fontos, hogy télen hordj sapkát, és óvd a hideg széltől is a fejed!

Hajnövesztés  Mesterfokon: szakmai zsűrik által díjazott minőségű hajápoló termékekkel!

Büszkék vagyunk arra, hogy Hajregeneráló Termékcsaládunk elnyerte az ország legrangosabb díjait, a Magyar Termék Nagydíjat és az Érték és Minőség Nagydíjat is, valamint a 25 gyógynövényes Hajcseppek 2017-ben "Az Év Terméke" díjat is kiérdemelte! Ha nem szeretnéd a véletlenre bízni, hogy gyorsan hosszú hajad lesz-e vagy sem, akkor támogasd hajhagymáid működését közvetlenül a fejbőrödnél a DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajregeneráló készítményekkel! Ott hatnak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk! Meglátod, pár hónapos kúra garantáltan meghozza a várva várt eredményt: a szebb, hosszabb és egészséges hajkoronát! Eláruljuk most neked, hogyan kapcsolhatod a hajnövesztésedet turbósebességre otthon, egyszerűen és természetesen a 25 gyógynövényes Hajregeneráló és Hajnövekedést serkentő Hajkúra Program által:

Először is mosd meg a hajad intenzíven regeneráló Hajsamponunkkal, mely egyedülálló módon, 25 gyógynövény extra magas, koncentrált kivonatát tartalmazza. Ez a csodás termék aranybarna színét rendkívül magas gyógynövénykivonat-tartalmának köszönheti, mesterséges színezéket nem tartalmaz! Hajmosás után fontos, hogy ápold hajszálaidat a hozzá tartozó 25 gyógynövényes Hajbalzsammal., hogy könnyebben kifésülhető legyen a hajad. Végezetül pedig ne hagyd ki a legfontosabb lépést, és a félszáraz fejbőrödbe gyengéden, körkörös mozdulatokkal masszírozd be  a 25 gyógynövényes Hajcseppeket, mely közvetlenül a fejbőrnél táplálja a hajhagymákat, regenerálja őket, valamint intenzíven serkenti az új és a már meglévő hajszálak növekedését is. Te is megtapasztalhatod, hogy hamarosan milyen sok új kis babahajszálad fog majd megjelenni, hogy még dúsabb legyen a hajad!

Amennyiben száraz a fejbőröd és szárazak a hajszálaid is, fontos hogy a Hajkúrát regeneráló, vitalizáló Hajpakolás készítésével kezd el a 25 gyógynövényes Hajápoló olajunkkal. Készítményünk ugyanis hármas szintű hatással lesz segítségedre! Egyrészt 25 gyógynövény koncentrált hatóanyagaival regenerálja a hajhagymáidat, másrészt pedig esszenciális zsírsavaival nyugtatja, hidratálja a fejbőrödet, valamint visszaadja a hajszálaid egészséges fényét és rugalmasságát. Meglátod, milyen erőteljesen kelti majd életre a kiszáradt fejbőrödet és hajszálaidat ez a 100%-ban természetes, koncentrált gyógynövény esszencia!

Növeszd gyorsan a hajad vitaminpótlás által!

Ne feledkezz meg arról sem, hogy ma már a zöldségek, gyümölcsök vitamintartalma nem olyan, mint eredendően volt! Nagyon sokat kellene elfogyasztanod belőlük ahhoz, hogy koncentrált mértékben tudj gondoskodni a hajhagymáid vitamin és ásványi anyag szükségletéről, ami a gyorsabb növekedéshez nélkülözhetetlen. Éppen ezért kiegyensúlyozott táplálkozás mellett is a hajnövesztés - extra gyorsasággal - csak akkor fog a legnagyobb biztonsággal működni, ha belülről is táplálod, erősíted a hajszálaidat és a hajhagymáidat. A vitaminok közül az A, B, C és E-vitamin, az ásványi anyagok közül pedig a szelén, réz, cink, foszfor játszik fontos szerepet az egészséges haj és fejbőr szempontjából.  Ezeknek a fontos összetevőknek a rendszeres és koncentrált bevitelében nyújthat kiváló segítséget számodra a DR. IMMUN Hajszépség tabletta, amely koncentrált módon tartalmazza a hajhagymák és haj egészségéhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Komplex összetételű hajvitamin 15 hatóanyag erejével, mely naponta 2 tabletta fogyasztása által,körültekintő módon, belülről gondoskodik a hajhagymáid egész napos tápanyag-ellátottságáról és erősítéséről.

 

Alakíts ki helyes hajápolási szokásokat

  • Ne moss túl sűrűn hajat! A legjobb, ha hetente egyszer mosod meg, mert ez is kiszáríthatja a fejbőröd, és irritálhatja a hajhagymáidat! Ráadásul a túl gyakori hajmosás a faggyúmirigyeket fokozott működésre készteti, így ellentétes hatást érsz el, mert sokkal gyorsabban fog miatta zsírosodni a hajad.
  • Óvatosan járj el a hajad törlésénél és fésülésénél is. Soha ne dörzsöld, és ne tépd! Elegendő, ha a vizet felitatod egy jó nedvszívó képességű törölközővel, és egy gyenge, felületi átfésülés után egyből el kezded szárítani. Ugyanis ahogy szárad a hajad, egyre könnyebb lesz fésülni, kevesebb erőteljes mozdulatot igényel a kifésülése. Szárítás közben állj meg párszor, és óvatosan, gyengéden megint fésülj rajta egy kicsit, majd szárítsd tovább. Ez különösen fontos hosszú haj szárításánál.
  • Válassz olyan fésűt, vagy hajkefét, amely nem durva anyagból van, hogy ne sértse, esetlegesen tépje a hajszálaidat.

Élj egészségesen

Az egészségtelen életmódot nem képes egyetlen egy hajregeneráló készítmény sem kompenzálni, ezért fontos, hogy szervezted egésze számára biztosíts a működéséhez optimális feltételeket.

  • Táplálkozz egészségesen, minél természetesebben! Egyél sok-sok nyers zöldséget és gyümölcsöt. 
  • Kerüld a cukros és egészségtelen gyorséttermi ételeket.
  • Mozogj rendszeresen, de legalább hetente négyszer fél órát tornázz intenzíven, vagy fuss. Ha nem szereted az intenzív mozgást, akkor sétálj hosszabban, akár 1 órát, az is jót tesz a vérkeringésnek.

A türelem, dús és egészséges hajkoszorút terem!

Ahhoz, hogy hajad növekedése mások számára is szembetűnő legyen, több hetet, hónapot kell várnod. Ha azonban megadod a hajhagymáid egészséges működéséhez szükséges feltételeket, nagy mértékben gyorsíthatsz a folyamaton, és valóban akár havi 3 cm-nél nagyobb hajnövekedést is elérhetsz! Addig is légy türelemmel, és tegyél minden nap hajad egészségéért!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hajregeneráló termékcsalád